AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 06.01.2019. | objavio Plusonline

0

Potpredsednik SPS-a, Novica Tončev, donirao siromašnim Romima brašno i novogodišnje paketiće

Prilikom nedavnog boravka u Pirotu na konvenciji Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije potpredsednik SPS-a, Novica Tončev, interesovao se i za socijalno meterijalni položaj Roma u Pirotu. Tada je obećao da će o novogodišnjim i božićnim praznicima lično pomoći najsiromašnijim romskim porodicama u Pirotu. To je danas i učinjeno dopremanjem brašna i novogodišnjih paketića za siromašnu romsku decu.

Predsednik opštine Surdulica i potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Novica Tončev, kaže da je reč o ličnoj donaciji koja se pres vega zasniva na dobroj saradnji sa Pirotom.

Socijalisti uvek održe reč i zadato obećanje kaže predsednik Gradskog odbora SPS-a u Pirotu, Vidojko Panajotović. Takodje, ovo je i dobar primer saradnje gradskih i opštinskih odbora socijalista u Srbiji.

Predsednik Udruženja „Bata Kale“ za sport, kulturu i socijalna pitanja, Nebojša Petrović, je veoma zahvalan potpredsedniku Socijalističke partije Srbije, Novici Točevu, sa kojim se nedavno upoznao i smatra da bi aktivniji rad udruženja gradjana mogao da omogući bolji socijalno materijalni poožaj Roma.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline