AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 06.01.2019. | objavio Plusonline

0

Potpredsednik SPS-a, Novica Tončev, donirao siromašnim Romima brašno i novogodišnje paketiće

Prilikom nedavnog boravka u Pirotu na konvenciji Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije potpredsednik SPS-a, Novica Tončev, interesovao se i za socijalno meterijalni položaj Roma u Pirotu. Tada je obećao da će o novogodišnjim i božićnim praznicima lično pomoći najsiromašnijim romskim porodicama u Pirotu. To je danas i učinjeno dopremanjem brašna i novogodišnjih paketića za siromašnu romsku decu.

Predsednik opštine Surdulica i potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Novica Tončev, kaže da je reč o ličnoj donaciji koja se pres vega zasniva na dobroj saradnji sa Pirotom.

Socijalisti uvek održe reč i zadato obećanje kaže predsednik Gradskog odbora SPS-a u Pirotu, Vidojko Panajotović. Takodje, ovo je i dobar primer saradnje gradskih i opštinskih odbora socijalista u Srbiji.

Predsednik Udruženja „Bata Kale“ za sport, kulturu i socijalna pitanja, Nebojša Petrović, je veoma zahvalan potpredsedniku Socijalističke partije Srbije, Novici Točevu, sa kojim se nedavno upoznao i smatra da bi aktivniji rad udruženja gradjana mogao da omogući bolji socijalno materijalni poožaj Roma.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline