AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 26.09.2018. | objavio Plusonline

0

Pojačane aktivnosti pirotskog „Vodovoda“ u finišu gradjevinske sezone

Tokom cele gradjevinske sezore radnici JP“Vodovod i kanalizacija“ iz Pirota bili su na najmanje tri gradilišta. Pored redovnih aktivnosti na održavanju sistema vodosnabdevanja trenutno se radi na zameni vodovodne mreže i priključnih vodova, kako bi se uskladili planovi sa aktivnostima Javnog preduzeća za planiranje i uredjivanje gradjevinskog zemljišta, u ulicama Alekse Šantića, gde smo snimili radove,  Živojina Nikolića Brke i Prvog maja. Takodje, u toku je izgradnja kanalizacije u Izvoru i renovirenje Crpne stanice „Berilovac“.

Sa direktorom JP“Vodovod i kanalizacija“ , Zoranom Nikolićem, razgovarali smo u „Šantićevoj“ gde se rade priključni vodovi za domaćinstva i menja vodovodna mreža za potrebe objekta Forma ideale koji je u izgradnji.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline