Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 26.09.2018. | objavio Plusonline

0

Pojačane aktivnosti pirotskog „Vodovoda“ u finišu gradjevinske sezone

Tokom cele gradjevinske sezore radnici JP“Vodovod i kanalizacija“ iz Pirota bili su na najmanje tri gradilišta. Pored redovnih aktivnosti na održavanju sistema vodosnabdevanja trenutno se radi na zameni vodovodne mreže i priključnih vodova, kako bi se uskladili planovi sa aktivnostima Javnog preduzeća za planiranje i uredjivanje gradjevinskog zemljišta, u ulicama Alekse Šantića, gde smo snimili radove,  Živojina Nikolića Brke i Prvog maja. Takodje, u toku je izgradnja kanalizacije u Izvoru i renovirenje Crpne stanice „Berilovac“.

Sa direktorom JP“Vodovod i kanalizacija“ , Zoranom Nikolićem, razgovarali smo u „Šantićevoj“ gde se rade priključni vodovi za domaćinstva i menja vodovodna mreža za potrebe objekta Forma ideale koji je u izgradnji.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline