Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 16.04.2015. | objavio Plusonline

0

Počelo sejanje trave u Parku kod Gradića”VIDEO”

Radovi  na uredjenju Parka kod Gradića   ovih dana su  intenzivirani .  Znalčajan deo posla počeo je danas.  Trebalo je  iskoristiti povoljne vremenske prilike kako bi se posejala trava , što je veoma bitno za dalju vegetaciju. Kako je projektant tražio da se uradi nivelacija parkovskog dela u odnosu na trotoar, to su  danas dovožene dodatne količine humusa. Radilo se i na definisanju staza i prostora za fontanu.

Boban Tolić kaže da postoje rasdovi koje moraju zbog vremenskih prilika da urade što pre , kako bi pratili dalju dinamiku koja je, inače, veoma složena.

U skladu sa projektom predstoji raspisivanje tendera za nabavku odgovarajućih svetiljki , koje ne bi narušavale ambijentalnu celinu, i opreme za postavljanje autobuskog stajališta.

 

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑