Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.07.2019. | objavio Plusonline

0

Počele pripreme FK “Tanasko Rajić”

U narednoj sezoni pirotske “topdžije”, takmičiće se u novoformiranoj zoni “Istok”. Nakon dolaska trenera Bojana Panajotoviča, klub su pojačali Petrović Darko, Kamenović Dušan i Ćirić Milan, koji su došli iz FK Vladimir Durković i Vasić Nikola, koji je došao iz FK Jedinstvo, po mnogima u prošloj sezoni najbolji igrač zone “Jug”. U pitanju su iskusni i veoma borbeni igrači, koji su godinama unazad predvodili klub iz Berilovca do velikih uspeha. Očekivanja predsednika i UO kluba “topdžija” su da će napred navedeni doneti potrebnu svežinu. 

Nakon prozivke igrača, koja je održana prošlog vikenda, fudbaleri FK Tanasko Rajić, juče su počeli sa pripremama za predstojeću sezonu. Prvom treningu odazvao se veći broj igrača, osim onih koji su zbog poslovnih obaveza bili odsutni. Za sada su u planu treninzi na stadionu “kraj kasarne” a predstoji i nekoliko trening utakmica.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline