AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 20.01.2018. | objavio Plusonline

0

Počela Mini maxi liga. Balon hala bila je najlepše mesto gde su se deca radovala igrajući mali fudbal!!!

   Ovog subotnjeg prepodneva Balon hala bila je najlepše mesto u gradu. Na stotine mališana i roditelja došli su da uživaju. Deca, da  igraju  mali fudbal  i da se druže,  roditelji da se raduju svojim mališanima.

   Počela   je  Mini-Maksi liga Pirot, manifestacija u kojoj učestvuju mališani u brojnim gradovima Srbije, pravi Pokret koji će doprineti zdravlju dece, radosti, ostvarenju  dečačkih snova. Roditeljima, da se lepo osećaju.

     Ova manifestacija,  jedanaesti put zaredom organizuje  se u Pirotskom okrugu. Radi  se  o izuzetnom fudbalskom projektu Fudbalskog saveza Srbije koji se realizuje širom naše zemlje pod sloganom „Igraj fudbal budi srećan“.

  Od samog ulaska u balon halu velika gužva. Nestrpljenje, radost što su prvi put u pravoj sportskoj opremi kao ,,pravi fudbaleri,, u prilici da istrče na teren i igraju mali fudbal.

  Vladica Tošić, predsednik Fudbalskog saveza grada Pirota,  koji je organizator Turnira u Pirotu, u saradnji sa Sportskim centrom i pod pokroviteljstvom Gradske uprave,  kaže da je prijavljeno petnaest ekipa, da su obezbedjeni odlični uslovi za talentovanu decu koja će se u narednih osam nedelja takmičiti u Balon Hali u Pirotu.

   Utakmice su revijalnog karaktera, svi su pobednici i rezultati se ne objavljuju. Jednostavno, bitno je da se DECA IGRAJU!

    Završni  Turnir igraće se  u Beloj Palanci za plasman u finalni deo takmičenja za prvaka Regiona Istočna Srbija.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline