Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 03.09.2014. | objavio Plusonline

0

Pirotski vašar po meri većine gradjana

Pirotski vašar koji je i ove godine, bez obzira na novu lokaciju, okupio preko 50-ak hiljada posetilaca protekao je u najboljem  redu, bez incidenata ili tehničkih problema, izjavio je za Plus Radio , Boban Tolić, direktor JP Komunalac koje je organizator ove manifestacije. Komunalac je u veoma kratkom roku priveo nameni zapušteni prostor, nekada vojni poligon, za šta je utrošeno preko 2 miliona dinara. U planu je da se ovaj prostor i dalje uredjuje i oplemeni novim sadržajima.

„ Moram da kažem da mi je izuzetno drago što je Vašar protekao, bukvalno bez i jednog incidenta. Za rekordno kratko vreme uredili smo prostor u Prisjanskom naselju, završili celokupnu proceduru za samo 12 dana i uspeli da dobijemo upotrebnu dozvolu. Javno bih se zahvalio i čestitao svima koji su nam omogućili da uspešno organizujemo jedan tako veliki skup na kojem je  prodefilovalo preko 50 hiljada ljudi. Zadovoljan sam i ponosan kako su naši radnici pristupili poslu, vodili računa o tehničkoj ispravnosti instalacija i uredjaja, brinuli o parkingu,  a zahvalnost dugujemo i pripadnicima Policijske uprave , kako za bezbednost saobraćaja tako i u delu javnog reda i mira. Sada kada je Vašar prošao možemo razmišljati o daljem uredjenju ovog prostora da bismo naredne godine mirnije i možda sa manje ulaganja sproveli u delo opštinsku odluku o održavanju ovog dogadjaja“- kaže Tolić.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline