AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.02.2019. | objavio Plusonline

0

Pirotski srpskoligaš Radnički pobedom započeo sezonu. Seriju otvorio “mister gol” Aca Stojković, mladi Novak Petrović postigao evro-gol!

Trening utakmica

Pomoćni teren Gradskog stadiona

Pirot : Radnički – Sindjelić   2:1 ( 1:0)

 Radnički : Cvetanović , Vlajković,  Dojkić, Marković , Mančicć, Tolić , Petrov , Radičevic , Ilić , Spasić i Stojković

 Igrali su i : Kamenović, Djordjević, Filipović, Petrović, Petković, Stanković, Ii Ličić

Sindjelić : Stefanović, Nikolić, Jovičić, Avramobić, Radenković, Stamenković, Rakočević, Ivanović, Stanković, Milošević, Mijatović.

 Igrali su i Dimić, Stefanović, Savić, Mišić, Živković, Cvetanović

 Strelci 1:0  Aca Stojković jedanaesterac u 17.minutu. 1:1 Živković u 76 i 2:1 Novak Petrović u 84. minutu

 Sudije Ćirić, Velev i Djordjević ( Pirot)

   Prva provera dva srpskoligaša, možemo reći da je uspela. Oba trenera bili su pred prvim zadacima posle napornih treninga, da provere spremnost fudbalera, taktičke i tehničke vrednosti kako bi nadalje tragali za pravom formacijom i igrom.

   Marko Vidojević je sa mnogo problema “preživeo” prelazni rok, uspeo da dovede nekoliko fudbalera, za koje još uvek  rano bilo šta govoriti.  Kod novih koje smo videli Ilić, Stanković, Petković, vidi se tehničko znannje, ali ć se tek prave ocene davati kada krenu utakmice  kada ćemo  videti kompletnu sliku o njima.

Domaći su prvi ispit položili. Fudbaleri trenera Vidojevića pokazali su dobru fizičku spremnost, dobru energiju, videla se i takmičarks aželja što može da bude dobra osnova za dalje.  Ono što je dobro, mladi fudbaleri iz podmlatka pokazali su da će tražiti mesto u prvih 18, a Novak Petrović je evro golom pet minuta pre kraja, ne sa mo doneo pobedu Radničkom, već i pokazao  vrednosti koje ne treba zanemarivati.

   Pirotski “miter gol” Aca Stojković golom je otvorio , nadamo se golgetersku sezonu,. Mladi arbitar Marko Ćirić, koji je pokazao da je jedan od pirotskih sudija koji može da napreduje , bio je u pravu kada je pokazao da jedanaest metara. Stojković je savladai iskusnog Stefanović

  U prvom poluvrmenu igrao je tim  u kojem je samo Ilić iz Užica bio novo ime. U tom periodu delovalo se sigurno, bilo je još prilika i dojučerašnji standardni prvotimci Tolić, Dojkić, Marković, Mančić, Stojković i ostali pokazali su da će biti okosnica tima.

    U nastavku vieli smo novajlijeDopao se Vlasotinčanin Stanković, dobru ,levu nogu ima i Petković, a mladići Djordjević, Ličić, Petrović, Kamenović i Filipović će kroz treninge i utakmice sticati neophodno iskustvo.

  Marko Vidojević danas nije mogao da računa na Pobolića koji je došao iz Radničkog sa Novog  Beograda zbog  virusa i Ćirkovića, koji je juče došao sa priprema niškog Radničkog.

  Trener  Vidojević  zadovoljan je , pre svega, odnosom prema igri, mada, još uvek je rano d ati bilo kakve ocene .

  Vidojević je planirao trening utakmice u dinamici sreda – subota. Još uvek Sekretariijat Kluba nije objavio koje će utakmice “beli” igrati

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline