Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 04.06.2019. | objavio Plusonline

0

Pirotski šampioni zajedno u Kataru! Uroš Mijalković i Nenad Djordjević na putu za Šangaj, svratili u Dohu kod Mirne i Saše Mitića !

Sećate se filma “Brod plovi za Šangaj”!  Uroš Mijalković, naš šampion i Nenad Djordjević, njegov trener, i više od toga, kako obično kažemo, krenuli su pre neki dan za Šangaj, na četvrtu Premijer ligu.

Na putu za ovaj kineski grad, pirotski tandem, svratio je u Katar u Dohu. Njihovi domaćini bili su Mirna i Saša Mitić. Porodica Mitić, živi u ovom gradu. Mirna radi kao trener u Košarkaškom savezu, Saša je rukometni trener. Nekada Mirna Stavel, danas Mitić, odlična skijašica i košarkašica, Saša Mitić, rukometaš, izuzetno su cenjeni i duži niz godina žive u Kataru.

Juče smo dobili ekskluzivnu fotografiju iz  Katara. “Četiri šampiona” tako smo je nazvali.

Premier League Shanghai, june 7.-9.  sledeće je veliko, svetsko takmičenje na kojem će učestvovati  Uroš Mijalković, šampion Srbije u disciplini -84 kg.

Nenad Djordjević, Urošev trener, radio je treninge sa Urošem proteklih dana u Beogradu.

Za Premijer ligu u Šangaju prijavljena su 43 takmičara u kategoriji -84 kgr. iz 28 zemalja.  U Šangaju će se boriti oko 600 karatista iz preko 60 zemalja.

Premijer liga u Šangaju je četvrta ove godine. Do sada su se održala nadmetanja u Parizu, Dubaiu, i Rabatu. Do kraja godine slede svetski karate spektakli u Tokiju, Moskvi i Madridu.

 Prema rečima Nenada Djordjevića za Uroša će svaki nastup na svetskoj sceni biti značajan zbog bodova, ali će sigurno Premijer liga u Parizu u januaru iduće godine , za našeg šampiona možda biti i najbitnija.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline