AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 26.11.2018. | objavio Plusonline

0

Pirotski džudisti oduševili u Sofiji. Nikola Manić osvojio zlatnu medalju. Uspešan nastup Nadje Antić i Veljka Denčića !

  Ovog vikenda održan je šesti tradicionalni Turnir sofijske Lokomotive. Ovaj Turnir organizuje se za kategorije mladjih i starijih pionira, kadeta i seniora. Po rečima organizatora za  ovo takmičenje prijavilo se  oko 750 takmičara.

Dzudo klub Pirot nastupio je u sastavu: pionirka Nadja Antić i kadeti Veljko Denčić i Nikola Manić. Trebalo je da učestvuje i junior Veljko Tričković,  ali zbog virusa nije mogao da se takmiči.

 Trener DraganZdravković, zadovoljan je nastupom naših džudista ocenivši da su ostavili odličan utisak:

     Konkurencija na Turniru Lokomotive bila je veoma jaka što me izuzetno raduje kao trenera, jer ovakvi turniri su izuzetna prilika da se vidi šta smo uradili na treningu u proteklom periodu.

Nikola Manić je osvojio zlatnu medalju i proglašen je za najboljeg takmičara turnira u kategoriji kadeta. Sve borbe je superiorno odradio i zasluženo je osvojio zlato.

    Nadja Antić je takođe bila odlična. Posle tri pobede u polufinalu je povredila palac na ruci i nije mogla da izdrži pritisak protivnice dok je borbu za bronzu predala zbog bola u prstu. Ipak, morala je da se zadovolji petim mestom.

    Veljko Denčić se u svojoj kategoriji odlično borio ali je za ulazak u polufinale drastično oštećen od strane sudija. Iako je trebalo da protivnik dobije i treću kaznu kojom bi Denčić pobedio sudije su pustile da se meč nastavi da bi na kraju u zlatnom bodu nakon 9 minuta borbe koncentracija popustila i grčki takmičar je pobedio.

    Zadovoljan sam kako smo odradili takmičenje, moji takmičari su pokazali vrhunski dzudo ali da smo imali više sreće verovatno bi se svi vratili sa još nekom medaljom. Ćestitam Nikoli, Nadji i Veljku. Ovo je za nas bilo poslednje takmičenje u ovoj godini, rekao je Dragan Zdravković, trener naših džudista .

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline