Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.03.2017. | objavio Plusonline

0

Pirotski ćilim dobitnik evropskog priznanja ,,Stvaratelji za stoljeća”!

Priznanje “Stvaratelji za stoljeća” dodeljuje Međunarodni ekonomski forum “Perspektive” i to u pet kategorija, a o laureatima odlučuje dvanaestočlani Međunarodni komitet.

Cilj ove nagrade je da javno oda priznanje i usmeri pažnju šire javnosti na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati temelj i glavni pokretač napretka zajednice. Posebna vrednost ovih nagrada i priznanja je što ih preduzetnici dodjeljuju preduzetnicima posebnom i dugotrajnom procedurom nominovanja i biranja laureata. Za Pirotski ćilim je rečeno da je najbolji proizvod koji Srbija ima.

Ovo visoko priznanje dodeljeno je i pirotskom ćilimu, odnosno zadruzi ,,Damsko srce” direktorki , Slavici Ćirić. Svečano uručenje bilo je u Dubrovniku. Ćirićeva ne krije zadovoljstvo i ponosna je na dosadašnja dostignuća i inicijativu Zadruge na očuvanju tradicije tkanja ćilima.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline