AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 14.03.2019. | objavio Plusonline

0

Pirotska “Hasanaginica” uradjena da osvaja nagrade

Posle višeminutnih ovacija gledalaca, kada su se strasti malo smirile i glumci skinuli svoje kostime, u garderovi Narodnog pozorišta i dalje je bila velika gužva. Bilo je mnogo onih koji su želeli da čestitaju glumcima, reditelju, upravi Pozorišta. 

Reditelj Andrej Cvetanovski na pitanje kako je bilo raditi sa ovako malim ansamblom, ovako zahtevnu predstavu, istakao je da je pirotski ansambl možda mali po broju ali veliki po srcu i da ima veliki potencijal. 

Nadamo se da će se predstava igrati bar u narednih godinu dana, a sigurno je istakla kandidaturu za nastup na mnogim festivalima, rekao je Gradimir Filipović, upravnik Pozorišta

Na red su došli i glavni akteri. Milan Nakov, koji je maestralno odigrao ulogu Hasan age i Danica Stanković, koja nije krila zadovoljstvo što joj se na početku karijere ukazala čast da odigra ulogu Hasanaginice.

Svi oni koji sinoć nisu imali prilike da pogledaju predstavu, imaće tu mogućnost već 20. marta kada je zakazana prva repriza.

 

 

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline