AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 14.05.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Pirot medju izabranim gradovima u Projektu RELOF2. Vladan Vasić potpisao Ugovor u Belom dvoru

Grad Pirot je jedna od odabranih lokalnih samouprava koje će biti partneri na Projeku RELOF2, čije će aktivnosti uticati na unapređenje rada lokalne samouprave, a u korist gradjana.

Svečano potpisivanje memoranduma o saradnji na unapređenju finansijskog upravljanja i kontrole, kao i nadzora nad lokalnim javnim preduzećima, između projekta Reforma lokalnih finansija II (RELOF2) i lokalnih samouprava, partnera na projektu održano je danas, 14. maja 2019. godine, u Belom dvoru u Beogradu.

U ime Grada Pirota memorandum je potpisao gradonačelnik mr Vladan Vasić.

Projekat RELOF2 između ostalog obuhvata potrebnu stručnu i tehničku podršku u uspostavljanju finansijskog upravljanja i kontrole, interne revizije i unapređenje nadzora nad lokalnim javnim preduzećima.

„Projekat će stvoriti osnove za domaćinsko poslovanje lokalnih samouprava i lokalnih javnih preduzeća koje za rezultat ima bolje usluge za građane i više mogućnosti za usmeravanje sredstava za ono što je građanima potrebno.“ – rekla je direktorka projekta Ana Jolović. 

Tekst, foto i video materijal Gradska uprava Pirot

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline