AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 04.12.2018. | objavio Plusonline

0

Pirot je u svim oblastima postavio ciljeve i ubrzano žuri napred!

Ovih dana u emisiji Presing razgovarali smo sa liderom Koalicije  za Pirot Vladanom Vasićem, predsednikom Opštine, a kasnije, gradonačelnikom  Pirota,  povodom 15 godina od pobede Koalicije  na vanrednim izborima. Intervju možete pogledati u našoj rubrici Presing. Smatrajući da je dobro, izdvojili smo  po oblastima teme o kojima smo razgovarali.

       Razgovarajući o ulaganjima u škole, o stipendijama, socijalnim davanjima, Vasić je rekao da je u proteklom periodu napravljen veliki iskorak u ovoj oblasti.

       Javna preduzeća u gradu, godinama već, posluju veoma uspešno, posluju pozitivno i medju najboljima su u Srbiji.

       Značajan napredak ostvaren je u stvaranju uslova u kulturi. Renovirana je sala Doma kulture, Dom Vojske je u vlasništvu grada. Za medije se izdvajaju sredstva koja većini u značajnoj meri omogućavaju rad.

       Možda ni u jednoj oblasti nije uloženo toliko u  stvaranju uslova  za rad  kao u sportu. Izgradjeni su brojni objekti, klubovi dobijaju značajna sredstva za takmičenje, sportisti dobijaju stipendije, treneri sredstva za školovanje…

      Bila je ovo  priča o razvoju grada u proteklih 15 godina. Pirot je promenio izgled, gradski Budžet je stabilan, omogućava sigurno finansiranje, nema kredita, stvoreni su optimalni uslovi za život, pokrenut je veliki broj projekata. Pirot i zaista zna cilj u svim oblastima i ubrzano žuri napred!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑