AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 04.12.2018. | objavio Plusonline

0

Pirot je u svim oblastima postavio ciljeve i ubrzano žuri napred!

Ovih dana u emisiji Presing razgovarali smo sa liderom Koalicije  za Pirot Vladanom Vasićem, predsednikom Opštine, a kasnije, gradonačelnikom  Pirota,  povodom 15 godina od pobede Koalicije  na vanrednim izborima. Intervju možete pogledati u našoj rubrici Presing. Smatrajući da je dobro, izdvojili smo  po oblastima teme o kojima smo razgovarali.

       Razgovarajući o ulaganjima u škole, o stipendijama, socijalnim davanjima, Vasić je rekao da je u proteklom periodu napravljen veliki iskorak u ovoj oblasti.

       Javna preduzeća u gradu, godinama već, posluju veoma uspešno, posluju pozitivno i medju najboljima su u Srbiji.

       Značajan napredak ostvaren je u stvaranju uslova u kulturi. Renovirana je sala Doma kulture, Dom Vojske je u vlasništvu grada. Za medije se izdvajaju sredstva koja većini u značajnoj meri omogućavaju rad.

       Možda ni u jednoj oblasti nije uloženo toliko u  stvaranju uslova  za rad  kao u sportu. Izgradjeni su brojni objekti, klubovi dobijaju značajna sredstva za takmičenje, sportisti dobijaju stipendije, treneri sredstva za školovanje…

      Bila je ovo  priča o razvoju grada u proteklih 15 godina. Pirot je promenio izgled, gradski Budžet je stabilan, omogućava sigurno finansiranje, nema kredita, stvoreni su optimalni uslovi za život, pokrenut je veliki broj projekata. Pirot i zaista zna cilj u svim oblastima i ubrzano žuri napred!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline