AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.01.2019. | objavio Plusonline

0

Piroćanka Biljana Pešić – dobitnik priznanja za najveći doprinos sportu 2018. u košarci

Sportsko udruženje “Sportska mreža” SportNet dodelila je godišnje priznanje za najveći doprinos sportu 2018. Priznanje u oblasti košarke dobila je Piroćanka Biljana Pešić u kategoriji košarka. Biljana Pešić živi u Beogradu, a veći deo godine provodi radno na Zlatiboru.

Biljana Pešić je 23 godine član tima najstarijeg internacionalnog košarkaškog kampa u Srbiji koji se već 42 godine odvija na Zlatiboru – Akademski košarkaški kamp Profesor Aleksandar Nikolić”.

Zahvaljujem vam se na predivnim rečima koje ste mi uputili i time još više doneli radosti i uzbuđenja u moje srce. Samo smo još jednom potvrdili zašto je naš Kamp poseban, to je ljubav koju širimo, posvećenost našoj deci i zajedništvo koje negujemo! Svi mi zajedno činimo ovo moje priznanje i ja znam, da ko god da ga je od nas dobio, podjednako bi se radovali i čestitali i zato ga nesebično delim sa svima vama!”, rekla je Bilja nakon dodele priznanja.

Dobitnici priznanja LINK

Fotografije preuzete sa sajta zlatibor.rs i sportnet

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline