Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 26.08.2019. | objavio Plusonline

0

Oslabljena ekipa Pirota nije mogla više i bolje protiv superligaša iz Zaječara

Hala Kej

 Subota, 18. maj

Pirot : ŽRK Pirot – ŽRK Zaječar 1949  23:37   ( 11:17)

ŽRK Pirot: Tolić,  Jovana Ristić Nikolić 3, Potić  1, Spasić 1, Savić 1 , Stojanović 5 ,  Ćirić 2 , Selena Tančić 1, Drinić 1, Jovanović,  Stoilkov , Grozdanova  8.

   Nedeljna utakmica u Hali Kej, odigrana je, po tradiciji, u čast slave grada!

     Novi sastav pirotskog prvoligaša u kojem nije bilo Simone Tančić, Miljane Djordjević i Saške Antić  uspevao je u prvom poluvremenu da se suprotstavi odličnoj ekipi iz Zaječara. Naš tim je, očigledno, ostao bez golmana, Zdravković se vratila u Prokuplje, a Katarina Dinčić preselila se u Beograd i braniće za Voždovac. Pirot je napustila i najbolja rukometašica Danijela Kričak što je veliki hendikep. Uz to odsustvo Simone Tančić i Miljane Djordjević, dve standardne rukometašice, takodje se i te kako osetilo!

   Nina Tošić, trener našeg tima u igru je uvodila i najmladje rukometašice koje, naravno, nisu uspevale da se suprotstave ekipi koja će ove sezone igrati u Evropi.

   Na ovoj utakmici Gergana Grozdanova pokazala je da će biti stub pirotske ekipe, a odlične igre najavila je izuzetno talentovana Jelena Stojanović, koja bi u narednoj sezoni trebalo da bude veoma značajna u napadu za naš tim!

*Sestre Jovanović i golman Anastasija Stoilkov

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline