Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.10.2019. | objavio Plusonline

0

“Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom” sutra na Belom trgu

U sredu 9. oktobra sa početkom u 12 časova, na Trgu pirotskih ratnika – Beli trg, održaće se „Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom“,  pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta Srbije, uz učešće Grada i sportskih klubova. 

Tema događaja je promocija olimpizma i olimpijskih vrednosti među decom osnovnoškolskog uzrasta kroz nadmetanje u različitim sportovima. Sadržaj „Olimpijskog treninga“ osmišljen je tako da se deca kroz pet stanica koje simbolizuju pet olimpijskih krugova upoznaju i oprobaju u različitim sportovima, rekao je na današnjojkonferenciji za novinare Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu. CRNI KRUG – atletika, CRVENI – odbojka, ZELENI – rukomet, ŽUTI – košarka i PLAVI – poligon iznenađenja.

Sa decom će, na svakom od poligona raditi treneri sa višegodišnjim iskustvom u realizaciji edukativnih radionica kako bi im približili prednosti i lepote bavljenja sportom i motivisali ih da započnu aktivno treniranje.

Nina Tošić, trener u Ženskom rukomentnom klubu Pirot

Dušan Madić, trener Ženski odbojkaški klub

U okviru samog događaja učesnici će skupljati i bodove za svoje škole, pa će tako na kraju najuspešnija škola biti nagrađena, rekao je Ranđelović. Svi učesnici će moći da učestvuju u foto zabavi i naprave jedinstvene fotografije sa sportskim rekvizitima koje će im ostati kao lepa uspomena na događaj.

Događaj će otvoriti predstavnik Olimpijskog komiteta Srbije, a učesnike će pozdraviti i predstavnik Banke, Ivan Kostić, direktor regiona Istočna i Južna Srbija, kao i Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline