Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 06.09.2018. | objavio Plusonline

0

Olgica Najdanović: Godinu za nama obeležilo je mnogo lepih događaja u školi

Osnovna škola “8. septembar” obeležava 57. godišnjicu. Tim povodom ove nedelje učenici i nastavnici realizuju brojne aktivnosti. Pripremljena je i predstava pod nazivom “Eh, što ova reforma nije torta” koja je danas odigrana u sali Doma kulture za jednu grupu učenika škole.

Ovom prilikom razgovarali smo sa direktorkom Olgicom Najdanović o uspesima i važnim događajima u školi u protekloj godini. Prema njenim rečima škola je rekonstruisana prošle godine, bilo je puno uspeha učenika na takmičenjima, na završnom ispitu bili su najbolji na nivou Okruga, a sve to je krunisano velikim brojem upisanih prvaka.

Tokom nedelje u školi su održana sportska takmičenja, likovni i literarni temati, a biće dodeljane i nagrade najuspešnijim učenicima.

Program proslave Dana škole biće zaokružen Svečanom akademijom koja će biti održana u petak, 7. septembra, u 19 časova u sali Doma kulture.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline