AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 18.03.2019. | objavio Plusonline

0

Održani seminari za nastavnike u OŠ “8. septembar”

nedelju 17.03.2019.god. sa početkom od 10 časova u OŠ „8.septembar“ održana su četiri akreditovana jednodnevna seminara u skladu sa profesionalnim potrebama prosvetnih radnika da se permanentno stručno usavršavaju.

Održani su sledeći seminari:

1. Кroz eksperiment do znanja

2. Strategija matematičkih zadataka

3. Preduzetništvo u nastavi

4. Primena digitalnih udžbenika i aplikativnih programa u procesu likovnog vaspitanja i obrazovanja dece i mladih- Didaktičko-metodički i tehnološki aspekti.

Seminare su organizovali Učiteljsko društvo Niš, Кlett društvo za razvoj obrazovanja i Udruženje za promociju, usavršavanje i razvoj obrazovanja „Novi Logos”.

Prisustvovalo je 95 nastavnika, čiji su utisci da su seminari bili kreativni, inovativni i da su naučili koje bi veštine trebalo razvijati kod učenika kako bi se što lakše prilagođavali promenama koje tehnološka revolucija nosi sa sobom.

*Foto: OŠ “8. septembar”

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline