Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 18.03.2019. | objavio Plusonline

0

Održani seminari za nastavnike u OŠ “8. septembar”

nedelju 17.03.2019.god. sa početkom od 10 časova u OŠ „8.septembar“ održana su četiri akreditovana jednodnevna seminara u skladu sa profesionalnim potrebama prosvetnih radnika da se permanentno stručno usavršavaju.

Održani su sledeći seminari:

1. Кroz eksperiment do znanja

2. Strategija matematičkih zadataka

3. Preduzetništvo u nastavi

4. Primena digitalnih udžbenika i aplikativnih programa u procesu likovnog vaspitanja i obrazovanja dece i mladih- Didaktičko-metodički i tehnološki aspekti.

Seminare su organizovali Učiteljsko društvo Niš, Кlett društvo za razvoj obrazovanja i Udruženje za promociju, usavršavanje i razvoj obrazovanja „Novi Logos”.

Prisustvovalo je 95 nastavnika, čiji su utisci da su seminari bili kreativni, inovativni i da su naučili koje bi veštine trebalo razvijati kod učenika kako bi se što lakše prilagođavali promenama koje tehnološka revolucija nosi sa sobom.

*Foto: OŠ “8. septembar”

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline