AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.08.2018. | objavio Plusonline

0

Održana redovna Skupština KK Pirot. Zadovoljavajući rezultati po svim planovima. Novi predsednik Dušan Dimitrijević.

U čitaonici Narodne biblioteke u Pirotu održana je redovna Skupština Košarkaškog kluba „Pirot“. Sednici je prisustvovao dovoljan broj članova Skupštine tako da je kvorum obezbedjen za punovažno donošenje odluka. Na početku, predsednik Skupštine, Saša Vasić, pozvao je prisutne da minutom ćutanja odaju počast nedavno preminulim, bivšim košarkašima, Jovanu Nikoliću i Mihajlu Miši Vučiću.

Na dnevnom redu bile su sledeće teme: Izbor radnih tela Skupštine, Verifikacija zapisnika sa prethodne Skupštine, Izveštaj o radu u prethodnom periodu, Usvajanje završnog računa za 2107. Godinu sa izveštajem nadzornog odbora, Izbor predsednika Kluba i novog saziva Upravnog odbora i razno.

Dosadašnji predsednik Kluba u četvorogodišnjem mandatu, Slaviša Svilarov, u najkraćem je upoznao članove Skupštine sa postignutim rezultatima prvog tima i ostalih selekcija.

Predsednik Nadzornog odbora, Zoran Gerov, ocenjuje da je finansijsko stanje stabilno uz pozitivan konačan bilans. Ono što je važno novac je trošen namenski, a posebno je istakao zadovoljstvo postignutim sportskim rezultatima i dobrom atmosferom u Klubu.

 Novi predsednik, jednoglasno izabran, je Dušan Dimitrijević. U izjavi za Portal Plus onlajn kaže, pored ostalog, da mu je cilj da se nastavi dobar kontinuitet u radu,ali napravi i iskorak više.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑