AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 06.02.2019. | objavio Plusonline

0

Odložena trening utakmica Radnički – Mladost Medoševac. Goste “pokosio” grip!

Fudbaleri Radničkog danas je trebalo da igraju prvi u seriji trening mečeva. Na sat ipo pre početaka meča, predstavnik Mladosti javio je da je nekoliko igrača obolelo od gripa i da nisu u mogućnosti da doputuju u Pirot.

Prema rečima Marka Vidojevića, do nastavka prvenstva planirano je da se odigra šest ili sedam mečeva, u zavisnosti od mogućnosti protivnika .

   Sledeći rival je niški Sindjelić, meč se  takodje igra u Pirotu devetog februara.

 Radnički je, da podsetimo ostao bez Ristova, Jovanovića, Miloševića, golmana Stamenkovića,   Ivkovića, Milinkovića i Vučetića.

 Aca Stojković, Tomović i Radičević od ranijih novajlija ostali  su u Klubu, a očekuje se da Radnićki iz Niša dozvoli Ćirkoviću da i ove polusezone igra za pirotski tim. Od novajlija tu su Aleksandar Stanković Vlasina, Djordje Veličković Dubočica i Milovan Ilić Sloboda Užice.

 Prema poslednjoj informnaciji Zvezdan Cvetanović bi trebalo da se danas vrati  iz Leskovca i priključi ekipi Radničkog.

   Ekipi su priključeni i mladi igrači iz podmlatka Petrović, Kamenović i Filipović.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline