AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 06.02.2019. | objavio Plusonline

0

Odložena trening utakmica Radnički – Mladost Medoševac. Goste “pokosio” grip!

Fudbaleri Radničkog danas je trebalo da igraju prvi u seriji trening mečeva. Na sat ipo pre početaka meča, predstavnik Mladosti javio je da je nekoliko igrača obolelo od gripa i da nisu u mogućnosti da doputuju u Pirot.

Prema rečima Marka Vidojevića, do nastavka prvenstva planirano je da se odigra šest ili sedam mečeva, u zavisnosti od mogućnosti protivnika .

   Sledeći rival je niški Sindjelić, meč se  takodje igra u Pirotu devetog februara.

 Radnički je, da podsetimo ostao bez Ristova, Jovanovića, Miloševića, golmana Stamenkovića,   Ivkovića, Milinkovića i Vučetića.

 Aca Stojković, Tomović i Radičević od ranijih novajlija ostali  su u Klubu, a očekuje se da Radnićki iz Niša dozvoli Ćirkoviću da i ove polusezone igra za pirotski tim. Od novajlija tu su Aleksandar Stanković Vlasina, Djordje Veličković Dubočica i Milovan Ilić Sloboda Užice.

 Prema poslednjoj informnaciji Zvezdan Cvetanović bi trebalo da se danas vrati  iz Leskovca i priključi ekipi Radničkog.

   Ekipi su priključeni i mladi igrači iz podmlatka Petrović, Kamenović i Filipović.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline