Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 17.03.2019. | objavio Plusonline

0

Ninoslav Spasić, posmatrač na Super ligi, nekada poznati fudbalski sudija: Novinar je službeno lice i posao na utakmici može da obavlja po svom izboru, samo da ne ugrožava tok utakmice

Danas Radnički igra prvi meč u prvenstvu Srpske lige. Dolazi Rtanj.

Naša Medijska kuća od prvog dana, od početka priprema, za razliku od većine medija pratila je sve trening utakmice, radili smo detaljne razgovore sa Markom Vidojevićem,  smatrajući, naravno, da jedini o ekipi i igrama treba da govori, ne neki tamo tehnički sekretar za neke tamo Portale, čiji vlasnik još uvek ne zna ,,zašto je lopta okrugla”.

Od vremena revanšizma bivšeg predsednika i njegovih ,,palica”,  tehničkog sekretara i obezbedjenja doživljavali smo maltretiranja na poslu kojim se bavimo, zabrane, čak i fizički napad vlasnika Armade Mladena Križana.

 Konsultovali smo Andru Antića iz FSS, komesara Srpske lige i dobili potvrdu da se do početka utakmice možemo kretati kako nam izveštavanje zahteva.

Danas je utakmici T.Rajić-Jedinstvo prisustvovao  Ninislav Spasić, nekada jedan od najbojih srpskih sudija, a sada zvanični posmatrač na utakmicama Srpske  lige. S obzirom da se znamo dugo godina i da zna moj rad na afirmacijj fudbala u Srbiji i Radničkog, Spasić je sa iznenadjenjem komentarisao moje reči:

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline