Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Plus radio

Objavljeno 02.02.2019. | objavio Plusonline

0

Nenad Paunović, vlasnik Portala Pirot Plus online, dobitnik priznanja za promociju NALED-a na lokalu

Na jedanaestoj Godišnjoj konferenciji NALED-a o ekonomskim reformama u Srbiji predstavljena je Siva knjiga 11 pod nazivom “Pravac reformi 2018”.  Tom prilikom uručena su i priznanja predstavnicima medija za doprinos kvalitetnom izveštavanju o reformama, specijalna priznanja predstavnicima državne uprave i lokalne samouprave za doprinos primeni zakona i sprovođenju reformi i dodeljena je nagrada Reformator godine.

U oblasti medija nagradu je dobio i Nenad Paunović, vlasnik i direktor naše Medijske kuće Ani press – Portala Plus online i Naxi Plus radija.

 

Po završetku svečanosti Nenad Paunović je zahvalio na nagradi ističući da je počastvovan što je bio u ovakvom društvu. Kada je NALED u pitanju on smatra da je od osnivanja 2006. do danas dao  mnogo i doprineo gotovo svim oblastima života. NALED je u ovom trenutku vodilja kada je u pitanju naše društvo, ističe Paunović.

  • Nagrada je došla u moje ruke jer je Pirot napravio mnogo. Sa ushićenjem sam pratio sve što NALED radi i razumeo sve poruke koje se šalju, rekao je Paunović.

Konferenciji je prisustvovao i Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota i potpredsednik Upravnog odbora NALED-a.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, u izjavi za Plus online je čestitao Nenadu Paunoviću na nagradi ističući da je Pirot u NALED-u više od 10 godina, a da se on, kao njihov dugogodišnji član, trudio da i Pirot bude na reforskom putu jer je prepoznao da nam u tome pomažu mnoge ambasade, institucije pomažu, i naravno NALED. Vasić je dodao da mu je drago što je upoznao mnoge ljude i što zajednički menjaju ambijent Srbije. 

Violeta Jovanović, izvršni direktor NALED-a, čestitajući Nenadu Paunoviću nagradu rekla je da je njegov trud i praćenje njihovog rada jako primećen. Pirot im je u srcu, gradonačelnik Vasić je niz godina sa njima i oni zdušno podržavaju sve što Pirot radi, istakla je Jovanović.

Priznanja za doprinos kvalitetnom izveštavanju o reformama dobili su:

Nenad Paunović – Portal Plus online Pirot, Promocija NALED-a na lokalu,

Marija Brakočević – Politika, Šampioni lokalnog razvoja, sezonci i Stratuj legalno,

Dragan Krsnik – Tanjug, – Izveštavanje o svim reformskim aktivnostima NALED-a.

Nenad Paunović sa kolegom dobitnikom, Draganom Krsnikom.

Specijalna priznanja dobili su sledeći predstavnici državne uprave i lokalne samouprave za doprinos primeni zakona i sprovođenju reformi:

Dragiša Milić – Vlada Srbije, Reforma katastra,

Dragan Agatunović – Poreska uprava, E-servisi Poreske uprave,

Zoran Kasalović – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Inspekcije.

Za Reformatora godine proglašen je Borko Drašković – Republički geodetski zavod, Reforma katastra.

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline