AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Plus radio

Objavljeno 02.02.2019. | objavio Plusonline

0

Nenad Paunović, vlasnik Portala Pirot Plus online, dobitnik priznanja za promociju NALED-a na lokalu

Na jedanaestoj Godišnjoj konferenciji NALED-a o ekonomskim reformama u Srbiji predstavljena je Siva knjiga 11 pod nazivom “Pravac reformi 2018”.  Tom prilikom uručena su i priznanja predstavnicima medija za doprinos kvalitetnom izveštavanju o reformama, specijalna priznanja predstavnicima državne uprave i lokalne samouprave za doprinos primeni zakona i sprovođenju reformi i dodeljena je nagrada Reformator godine.

U oblasti medija nagradu je dobio i Nenad Paunović, vlasnik i direktor naše Medijske kuće Ani press – Portala Plus online i Naxi Plus radija.

 

Po završetku svečanosti Nenad Paunović je zahvalio na nagradi ističući da je počastvovan što je bio u ovakvom društvu. Kada je NALED u pitanju on smatra da je od osnivanja 2006. do danas dao  mnogo i doprineo gotovo svim oblastima života. NALED je u ovom trenutku vodilja kada je u pitanju naše društvo, ističe Paunović.

  • Nagrada je došla u moje ruke jer je Pirot napravio mnogo. Sa ushićenjem sam pratio sve što NALED radi i razumeo sve poruke koje se šalju, rekao je Paunović.

Konferenciji je prisustvovao i Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota i potpredsednik Upravnog odbora NALED-a.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, u izjavi za Plus online je čestitao Nenadu Paunoviću na nagradi ističući da je Pirot u NALED-u više od 10 godina, a da se on, kao njihov dugogodišnji član, trudio da i Pirot bude na reforskom putu jer je prepoznao da nam u tome pomažu mnoge ambasade, institucije pomažu, i naravno NALED. Vasić je dodao da mu je drago što je upoznao mnoge ljude i što zajednički menjaju ambijent Srbije. 

Violeta Jovanović, izvršni direktor NALED-a, čestitajući Nenadu Paunoviću nagradu rekla je da je njegov trud i praćenje njihovog rada jako primećen. Pirot im je u srcu, gradonačelnik Vasić je niz godina sa njima i oni zdušno podržavaju sve što Pirot radi, istakla je Jovanović.

Priznanja za doprinos kvalitetnom izveštavanju o reformama dobili su:

Nenad Paunović – Portal Plus online Pirot, Promocija NALED-a na lokalu,

Marija Brakočević – Politika, Šampioni lokalnog razvoja, sezonci i Stratuj legalno,

Dragan Krsnik – Tanjug, – Izveštavanje o svim reformskim aktivnostima NALED-a.

Nenad Paunović sa kolegom dobitnikom, Draganom Krsnikom.

Specijalna priznanja dobili su sledeći predstavnici državne uprave i lokalne samouprave za doprinos primeni zakona i sprovođenju reformi:

Dragiša Milić – Vlada Srbije, Reforma katastra,

Dragan Agatunović – Poreska uprava, E-servisi Poreske uprave,

Zoran Kasalović – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Inspekcije.

Za Reformatora godine proglašen je Borko Drašković – Republički geodetski zavod, Reforma katastra.

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline