AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 06.07.2018. | objavio Plusonline

0

Nema odmora za pirotske fudbalerke, spremaju se za letnje turnire

Nakon uspešne sezone, u kojoj su postigle odlične plasmane, fudbalerke pirotskog „Jedinstva 2014.“ imale su kraću pauzu, koju su iskoristile da završe sve obaveze u školi i na fakultetu, i da se odmore od zelenog pravougaonika.

Odmor je trajao desetak dana, kada su nastavile druženje sa loptom na terenima kraj Nišave, jer ih do početka priprema za novo prvenstvo, očekuju brojni nastupi na turnirima, u našem okruženju.

To je već postala tradicija, i u program aktivnosti između dve takmičarske sezone, treneri su upisali nastupe u Dimitrovgradu, Poljskoj Ržani i drugim mestima u našem okruženju, gde su i ranije igrale revijalne utakmice, tokom  raspusta.

Svakako, najveću pažnju privlači odlazak mladih dama u kopačkama iz Pirota, na trodnevni Međunarodni turnir u Plovdivu. Pored njih, učestvuju i ŽFK Zemun, kao i Mladost iz Podgorice ( Crna Gora), AEL iz Grčke, i domaćin Paldin, iz Bugarske.

Turnir će trajati od  6. do 8.jula u ovom gradu, drugom po veličini u zemlji našeg istočnog suseda, poznatom po festivalima, kulturnim i sportskim događajima.

Atmosfera u ŽFK Jedinstvo 2014 je, na nivou. Pored 20 igračica ( među njima je i Bojana Pejčić, na slici), u pirotskoj ekspediciji se nalaze i članovi klupskog rukovodstva, kao i predstavnici Press službe kluba, koji će zabeležiti događaje na Turniru, u Plovdivu.

Tekst: Slobodan Jovanović

Foto: Nada Jovanović

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑