AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.06.2019. | objavio Plusonline

0

Neda Stamenović osvojila bronzanu medalju na takmičenju u Svilajncu

Na Prvenstvu Srbije u individualnom C programu, održanog 9.juna u Svilajncu, 5 takmičarki Kluba ritmičke gimnastike “SIRENE” nastupile su u 3 različite uzrasne kategorije.

Najuspešnija sa ovog takmičenja bila je najmladja takmičarka Neda Stamenović u kategoriji mladjih pionirki 2013. godiste osvojivši 3. mesto i bronzanu medalju .

U kategoriji kadetkinja 2008. godiste, u vežbi sa loptom Hristina Mijalković zauzela je 6. Mesto, dok su sa obručem nastupale Nevena Bosković i Mila Živkovic i zauzele 10. i 12. mesto.

U kategoriji juniorki 2005. i starije, Janja Erkić je nastupala u vežbi sa obručem i u veoma jakoj konkurenciji zauzela 11.mesto. Sve čestitke i pohvale ritmičarkama koje su predstavljale naš klub.

 Na ovom takmičenju nastupila su ukupno 22 kluba iz cele Srbije.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline