Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 27.09.2019. | objavio Plusonline

0

Nastavlja se saradnja sa Olimpijskim komitetom Srbije. Početkom oktobra “Olimpijski trening”

Pirot i Zaječar, ponovo su se, kao pre dve godine, nadmetali u “Sportskom izazovu”, manifestaciji koja se organizuje u okviru Evropske nedelje sporta. I ovog puta razlika je u broju učesnika je bila minimalna, ali ove godine u korist grada Zaječara. 

Cilj manifestacije jeste da privuče što više mladih ljudi da se bave sportom i rekreacijom, a samim tim što smo i mi i Zaječarci oborili apsolutni rekord akcije, možemo reći da je cilj i ostvaren, kaže Bojan Randjelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu.

Saradnja sa Olimpijskim komitetom Srbije se nastavlja. Već u oktobru pod njihovim patronatom a pod pokroviteljstvom Vojvodjanske banke, biće održana manifestacija “Olimpijski trening” u cilju promocije olimpijskih vrednosti. 

Vojvođanska banka nagradiće najuspešniju školu sportskom opremom i rekvizitima, u vrednosti od 120.000 dinara.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline