Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 12.12.2018. | objavio Plusonline

0

Nastava u drugom polugodištu u renoviranoj Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Pirotu. Visok kvalitet radova i materijala

Zahvaljujući  lokalnoj samoupravi u Pirotu i Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije obezbedjena su sredstva za renoviranje OŠ “Sveti Sava“ u Pirotu. Radovi, koji podrazumevaju kompletno renoviranje škole, zamenu svih instalacija, podova, stolarije, fasade, mokrih čvorova i tako dalje, su počeli u septembru ove godine. Prema prvobitnom planu trebalo je da budu završeni početkom januara 2019. godine, ali je iz objektivnih razloga rok pomeren za april iste godine. Radovi na glavnom objektu su završeni preko 80 posto pa se očekuje da se nastava u drugom polugodištu odvija u novim prostorijama. Ukupna vrednost radova je oko 140 miliona dinara.

Jedan od šefova gradilišta, beogradske firme „Ekspert univerzal“ , Aleksandar Ševarlić, kaže da je dinamika radova zadovoljavajuća i da se sve radi u skladu sa projektom. Paralelno se radi na tri objekta, a najviše su radovi odmakli na glavnoj  zgradi.

Direktor OŠ „Sveti Sava“ u Pirotu, Marjan Rančić, je zadovoljan do sada realizovanim poslom. Kvalitet je dobar kao i dinamika i za očekivati je da nastava u drugom polugodju počne u renoviranim prostorijima. Za sada, kao što je poznato, učenici ove osnovne škole nastavu pohadjaju u Ekonomskoj školi u Pirotu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline