Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 18.03.2019. | objavio Plusonline

0

NALED i GIZ organizuju info dan “Startuj legalno”

U utorak 19. marta, sa početkom od 12:00h na Ekonomskom fakultetu u Nišu, biće organizovan info dan za studente o meri poreskog oslobođenja početnika u poslovanju. Studentima će biti predstavljena prava i obaveze u korišćenju poreske olakšice i praktični koraci za pokretanje sopstvenog biznisa.

Meru poreskog oslobođenja početnika u poslovanju su na predlog NALED-a usvojili Vlada Republike Srbije i Parlament i na snazi je od oktobra prošle godine kao jedna od ključnih mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije. 

Cilj mere je podsticanje razvoja preduzetništva i legalnog poslovanja, kao i sticanje radnog iskustva i mogu da je koriste mladi koji su u prethodnih godinu dana završili srednju školu ili fakultet, kao i nezaposleni koji su duže od šest meseci na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Naredni info dani biće organizovani tokom marta u Novom Sadu, Kragujevcu  i 
Beogradu.  

*Saopštenje: NALED

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline