Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 18.03.2019. | objavio Plusonline

0

NALED i GIZ organizuju info dan “Startuj legalno”

U utorak 19. marta, sa početkom od 12:00h na Ekonomskom fakultetu u Nišu, biće organizovan info dan za studente o meri poreskog oslobođenja početnika u poslovanju. Studentima će biti predstavljena prava i obaveze u korišćenju poreske olakšice i praktični koraci za pokretanje sopstvenog biznisa.

Meru poreskog oslobođenja početnika u poslovanju su na predlog NALED-a usvojili Vlada Republike Srbije i Parlament i na snazi je od oktobra prošle godine kao jedna od ključnih mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije. 

Cilj mere je podsticanje razvoja preduzetništva i legalnog poslovanja, kao i sticanje radnog iskustva i mogu da je koriste mladi koji su u prethodnih godinu dana završili srednju školu ili fakultet, kao i nezaposleni koji su duže od šest meseci na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Naredni info dani biće organizovani tokom marta u Novom Sadu, Kragujevcu  i 
Beogradu.  

*Saopštenje: NALED

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline