Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 12.11.2019. | objavio Plusonline

0

NALED i Ambasada Koreje u Srbiji: Pametna rešenja za gradske usluge

NALED i Ambasada Koreje u Srbiji organizuju Korejsko – srpski stručni seminar koji će biti održan u sredu, 13. novembra sa početkom u 10:00h u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Lideri lokalnih samouprava i resornih institucija razmeniće iskustva sa kolegama iz Koreje u uspostavljanju efikasnih gradskih usluga za privredu i građane u domenu lokalnog transporta, upravljanja otpadom uz korišćenje otvorenih podataka. 

Ovom prilikom biće predstavljen razvojni put gradova u Koreji – od tradicionalnog pristupa do primene pametnih tehnologija u upravljanju gradovima – i mogućnosti primene najboljih praksi u Srbiji u cilju unapređenja komunalnih delatnosti u oblastima od značaja za lokalno stanovništvo i privredu.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline