AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 30.12.2018. | objavio Plusonline

0

Najtalentovaniji pirotski juniori osvojili drugo mesto na Novogodišnjem turniru u Basketu 3×3 u Kragujevcu

Grupa  sastavljena od najtalentovanijih mladih košarkaša Pirota, učestvovala je juče, u subotu, 29. decembra  na velikom Turniru 3×3 u Kragujevcu.

 Ekipa Kk Pirot  nadmetala se u konkurenciji juniora. Naš tim igrao je u sastavu Dimitrije Djordjević, Bogdan Djordjević, Ognjen Ignjatović, Vuk Vasić naši junikori su bili u svemu nadmoćniji od rivala i pobedili četiri utakmice i stigli do finala. Naša ekipa u veoma kvalitetnoj igri i rezultatski neizvesnoj poražena je od tima Stil inženjering.

Seniori

1) Detelinara 3×3

2) Šibicari Novi Sad

3) 3×3 Kragujevac

Juniori

1) Stil inženjering

2) KK Pirot

3) SKS

  Turnir je održan u 10 kategorija

Dimitrije Đorđević jedan od najboljih na Turniru.

Prvi put u 3×3 takmičenjima Srbije uveden je novi  format basket turnira kojim se sumira predhodna godina. Turnir pod nazivom „3×3 Still Ballin’ New Year’s Madnes“ održao je u petak 29. decembra u hali „Šumadija sajma“  u Kragujevcu.

Zamišljen kao najveći 3×3 turnir do sada u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije, sproveden je u deset takmičarskih kategorija na tri specijalizovana terena. Učešće je uzela ukupno 61 ekipa, a ostvareni su sledeći plasmani:

 Ovo su informacije koje su iz Kragujevca objavljene uoči Turnira ,,3×3,,

3×3 Kragujevac je tradicionalni i jedan od najkvalitetnijih turnira A kategorije u sklopu 3×3 Roda državnog prvenstva 2018. Ovo je 8. izdanje od kada je još davne 2011. godine ustanovljen kao profesionalni FIBA basket turnir. Kao i svake godine lokacija za održavanje je Veliki Park gde  je  postavljena celokupna 3×3 profesionalna oprema, zatim montažne tribine ali i još mnogo sadržaja za drugih sadržaja za publiku i učesnike. 

NAGRADNI FOND Pro Men: 
1. mesto – 100.000,00 dinara + oprema za basket #3x3SerbiaShop + pehar + medalje
2. mesto – 20.000,00 dinara + sportska oprema KSS + medalje
3. mesto – sportska oprema KSS + medalje (meč za 3. mesto se ne igra)

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline