AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 30.12.2018. | objavio Plusonline

0

Najtalentovaniji pirotski juniori osvojili drugo mesto na Novogodišnjem turniru u Basketu 3×3 u Kragujevcu

Grupa  sastavljena od najtalentovanijih mladih košarkaša Pirota, učestvovala je juče, u subotu, 29. decembra  na velikom Turniru 3×3 u Kragujevcu.

 Ekipa Kk Pirot  nadmetala se u konkurenciji juniora. Naš tim igrao je u sastavu Dimitrije Djordjević, Bogdan Djordjević, Ognjen Ignjatović, Vuk Vasić naši junikori su bili u svemu nadmoćniji od rivala i pobedili četiri utakmice i stigli do finala. Naša ekipa u veoma kvalitetnoj igri i rezultatski neizvesnoj poražena je od tima Stil inženjering.

Seniori

1) Detelinara 3×3

2) Šibicari Novi Sad

3) 3×3 Kragujevac

Juniori

1) Stil inženjering

2) KK Pirot

3) SKS

  Turnir je održan u 10 kategorija

Dimitrije Đorđević jedan od najboljih na Turniru.

Prvi put u 3×3 takmičenjima Srbije uveden je novi  format basket turnira kojim se sumira predhodna godina. Turnir pod nazivom „3×3 Still Ballin’ New Year’s Madnes“ održao je u petak 29. decembra u hali „Šumadija sajma“  u Kragujevcu.

Zamišljen kao najveći 3×3 turnir do sada u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije, sproveden je u deset takmičarskih kategorija na tri specijalizovana terena. Učešće je uzela ukupno 61 ekipa, a ostvareni su sledeći plasmani:

 Ovo su informacije koje su iz Kragujevca objavljene uoči Turnira ,,3×3,,

3×3 Kragujevac je tradicionalni i jedan od najkvalitetnijih turnira A kategorije u sklopu 3×3 Roda državnog prvenstva 2018. Ovo je 8. izdanje od kada je još davne 2011. godine ustanovljen kao profesionalni FIBA basket turnir. Kao i svake godine lokacija za održavanje je Veliki Park gde  je  postavljena celokupna 3×3 profesionalna oprema, zatim montažne tribine ali i još mnogo sadržaja za drugih sadržaja za publiku i učesnike. 

NAGRADNI FOND Pro Men: 
1. mesto – 100.000,00 dinara + oprema za basket #3x3SerbiaShop + pehar + medalje
2. mesto – 20.000,00 dinara + sportska oprema KSS + medalje
3. mesto – sportska oprema KSS + medalje (meč za 3. mesto se ne igra)

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline