AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.06.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Najbrojniji od svih – zablistali i maturanti Tehničke škole

Još jedna generacija pirotskih učenika završila je školovanje u srednjoj školi. Proslavlja ga večeras  maturskom večeri koja je smotra mladosti, lepote, drugarstva, radosti zbog uspešno položenog ispita zrelosti, ali pomalo i tugom zbog rastanka od drugova sa kojima su prethodne četiri godine delili školske dane.

Trg u centru grada skoro da je bio mali da primi roditelje, rodjake, prijatelje maturanata Tehničke škole koji večeras proslavljaju svoje matursko veče. Njih je u Tehničkoj i najviše, u odnosu na ostale škole u Pirotu. 

Posle okupljanja, maturanti su formirali kolonu i krenuli ka Restoranu Gazela. Defile je tek izazvao ogromnu pažnju, a nije ni čudo jer su maturanti zaista zablistali u najboljem svetlu.

Zabeležili smo i gužvu ispred Gazele, ali ulazak maturanata u restoran. 

Ovog puta, imamo i nekoliko kadrova iz Restorana Gazela. 

Srećno!!!!!!Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline