Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.06.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Najbrojniji od svih – zablistali i maturanti Tehničke škole

Još jedna generacija pirotskih učenika završila je školovanje u srednjoj školi. Proslavlja ga večeras  maturskom večeri koja je smotra mladosti, lepote, drugarstva, radosti zbog uspešno položenog ispita zrelosti, ali pomalo i tugom zbog rastanka od drugova sa kojima su prethodne četiri godine delili školske dane.

Trg u centru grada skoro da je bio mali da primi roditelje, rodjake, prijatelje maturanata Tehničke škole koji večeras proslavljaju svoje matursko veče. Njih je u Tehničkoj i najviše, u odnosu na ostale škole u Pirotu. 

Posle okupljanja, maturanti su formirali kolonu i krenuli ka Restoranu Gazela. Defile je tek izazvao ogromnu pažnju, a nije ni čudo jer su maturanti zaista zablistali u najboljem svetlu.

Zabeležili smo i gužvu ispred Gazele, ali ulazak maturanata u restoran. 

Ovog puta, imamo i nekoliko kadrova iz Restorana Gazela. 

Srećno!!!!!!Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline