AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 06.07.2018. | objavio Plusonline

0

Nagrada za životno delo Draganu Ćiriću, vlasniku preduzeća D-Company

Dragan Ćirić, vlasnik firme D-Company i član Upravnog odbora UO Privredne komore Pirot dobitnik je nagrade za životno delo u okviru izbora za međunarodno priznanje „Evropski
Najmenadžer & Najkompanija – Ličnost 2018. godine“, koja mu je dodeljena na svečanosti organizovanoj  5. jula   u hotelu Holiday u Sarajevu.


Nagrade Najmenadžer i Najkompanija dodeljuju se istaknutim pojedincima i firmama koje postižu izvanredne rezultate u biznisu, ove godine bilo je nominovano blizu 2.000 menadžera i kompanija, a 27 njih je dobilo priznanje.


Nagrade dodeljuje Nezavisna agencija za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija sa sedištem u Sarajevu, Evropsko udruženje menadžera u BiH i magazin Euromanager, a u sklopu Izbora najmenadžera održani su Bal menadžera i Tradicionalni međunarodni 38. Biznis forum „Regionalna privredna saradnja i razvoj“ na kome su iskustva razmenili menadžeri i najpriznatiji ekonomski eksperti Evrope.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline