AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 06.07.2018. | objavio Plusonline

0

Nagrada za životno delo Draganu Ćiriću, vlasniku preduzeća D-Company

Dragan Ćirić, vlasnik firme D-Company i član Upravnog odbora UO Privredne komore Pirot dobitnik je nagrade za životno delo u okviru izbora za međunarodno priznanje „Evropski
Najmenadžer & Najkompanija – Ličnost 2018. godine“, koja mu je dodeljena na svečanosti organizovanoj  5. jula   u hotelu Holiday u Sarajevu.


Nagrade Najmenadžer i Najkompanija dodeljuju se istaknutim pojedincima i firmama koje postižu izvanredne rezultate u biznisu, ove godine bilo je nominovano blizu 2.000 menadžera i kompanija, a 27 njih je dobilo priznanje.


Nagrade dodeljuje Nezavisna agencija za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija sa sedištem u Sarajevu, Evropsko udruženje menadžera u BiH i magazin Euromanager, a u sklopu Izbora najmenadžera održani su Bal menadžera i Tradicionalni međunarodni 38. Biznis forum „Regionalna privredna saradnja i razvoj“ na kome su iskustva razmenili menadžeri i najpriznatiji ekonomski eksperti Evrope.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline