AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 10.06.2019. | objavio Plusonline

0

Mladost, lepota, glamur… Prošetali gradom maturanti Gimnazije Pirot

Večeras prelepa slika u centru grada. Maturanti pirotske Gimnazije slave matursko veče, a po tradiciji, okupili su se u centru sat ranije, oko 19 časova.

Pored članova porodica i prijatelja, koji su se fotografisali sa maturantima, tu su bili i brojni građani i čekali najlepši momenat – defile.

Svi, sutra već bivši Gimnazijalci, izgledali su prekrasno, lepo odeveni, nasmejani, dobro raspoloženi i spremni da svoje veče proslave najbolje što mogu. Oko 19.30 časova krenuli su na zabavu.

Maturanti Gimnazije sa svojim profesorima slave u restoranu „Bjanka“. Roditelji, prijatelji, rođaci i svi koji su došli da ih vide krenuli su sa njima do restorana. Zabeležili smo njihov dolazak u restoran.

Ispred restorana je bilo gužve još neko vreme i kada su maturanti ušli.

Verujemo da će se lepo provesti i pamtiti ovo veče do kraja života.

Ovo je pretposlednja proslava mature ove godine. U petak, 14. juna, slaviće maturanti Tehničke škole. Okupljanje u centru grada je takođe od 19 časova.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline