Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 10.06.2019. | objavio Plusonline

0

Mladost, lepota, glamur… Prošetali gradom maturanti Gimnazije Pirot

Večeras prelepa slika u centru grada. Maturanti pirotske Gimnazije slave matursko veče, a po tradiciji, okupili su se u centru sat ranije, oko 19 časova.

Pored članova porodica i prijatelja, koji su se fotografisali sa maturantima, tu su bili i brojni građani i čekali najlepši momenat – defile.

Svi, sutra već bivši Gimnazijalci, izgledali su prekrasno, lepo odeveni, nasmejani, dobro raspoloženi i spremni da svoje veče proslave najbolje što mogu. Oko 19.30 časova krenuli su na zabavu.

Maturanti Gimnazije sa svojim profesorima slave u restoranu „Bjanka“. Roditelji, prijatelji, rođaci i svi koji su došli da ih vide krenuli su sa njima do restorana. Zabeležili smo njihov dolazak u restoran.

Ispred restorana je bilo gužve još neko vreme i kada su maturanti ušli.

Verujemo da će se lepo provesti i pamtiti ovo veče do kraja života.

Ovo je pretposlednja proslava mature ove godine. U petak, 14. juna, slaviće maturanti Tehničke škole. Okupljanje u centru grada je takođe od 19 časova.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline