AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 21.12.2018. | objavio Plusonline

0

Miško Ćirić: Zadovoljni smo realizacijom aktivnosti Doma kulture u ovoj godini, očekujemo da sledeća bude još bolja!

Direktor Doma kulture, Miško Ćirić, održao je konferenciju za novinare na kojoj je sumirao rezultate rada ove ustanove u 2018. godini i najavio programe koji su već isplanirani za početak sledeće godine.

Godinu koja je na izmaku karakteriše veliki broj koncerata, Sajam knjiga, Pirotsko kulturno leto, brojne predstave, Sajam lova i robolova, koncerti sekcija Doma kulture, gostovanje Folklornog ansambla na festivalu u Portugaliji, ali i druge aktivnosti, s obzirom da je Dom kulture učestvovao u organizaciji raznih događaja u gradu, naveo je Ćirić. Ovom prilikom Ćirić je posebno istakao da je bioskop radio odlično i da je preko 20.000 ljudi posetilo bioskop.

Do kraja godine predstoji još nekoliko koncerata i biće organizovan doček Nove godine na trgu. Ovog vikenda građanima će se predstaviti sve sekcije Doma kulture. U novogodišnjoj noći u centru grada pevaće Mira Škorić i Dragan Kojić Keba, a u ponoć će biti upriličen i vatromet. Program će početi oko 22 časa. Ćirić je apelovao na građane da ne bacaju petarde.

Miško Ćirić naglašava da su zadovoljni kako je protekla ova godina i očekuje da naredna bude još bolja.

Kada je u pitanju plan rada za 2019. godinu, direktor Doma kulture kaže da je danas raspisan Konkurs za kratku priču koji prethodi Sajmu knjiga. Žiri čine Dejan Stojiljković i Goran Gocić.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline