Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.08.2018. | objavio Plusonline

0

Miroslav Lilić: Turnir u Naselju Tanasko Rajić, kvalitetno takmičenje, dobra zabava, ali i finansijska podrška Klubu!

Ovih dana završena je, po broju posetilaca, najveća spportska manifestacija ovog leta. Prema procenama organizatora oko 20.000,  što ljubitelja malog fudbala, ali i komšija iz Naselja Tanasko Rajić, provodilo je večeri na Stadionu kraj Kasarne. 

Na kraju su podeljene nagrade  najboljima u konkurenciji mladjih juniora i juniora i  seniora.

Poseban detalj ovog Turnira, da su podmladjene ekipe igrale u finalu, favoriti  su  poraženi  i igrali meč za treće mesto.

Osim nastojanja da organizuje dobar Tutrnir, pravi sportski doživljaj i posetiocima omogući dobru zabavu uz sendviče, mekike, pivo i sokove, organizator, Mesna zajednica i Fudbalski klub Tanasko Rajić, nastojali su da ova Manifestacija, koja je više od sporta, obezbedi novčana sredstva koja će pomoći FK Tanasko Rajić da se nadmeće u Zoni Jug. 

Miroslav Lilić, jedan od organizatora i predsednik MZ Tanasko Rajić i  Milan Rančić, predsednik Fudbalskog kluba Tanasko Rajić uložili su sa saradnicima, maksimalan trud kako bi Turnir protekao u najboljem redu.

Ova Manifestacija postala je zaštitni znak ove Mesne zajednice  i Kluba , okuplja entuzijaste iz Saveta Mesne zajednice i Kluba, što pokazuje izuzetan pristup ljudi  postojanju Kluba, ali i renomeu Mesne zajednice. 

Turnir je podržala Gradska uprava, kao i veliki broj sponzora koji su, pored ostalog, obezbedili brojne nagrade.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline