AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.08.2018. | objavio Plusonline

0

Miroslav Lilić: Turnir u Naselju Tanasko Rajić, kvalitetno takmičenje, dobra zabava, ali i finansijska podrška Klubu!

Ovih dana završena je, po broju posetilaca, najveća spportska manifestacija ovog leta. Prema procenama organizatora oko 20.000,  što ljubitelja malog fudbala, ali i komšija iz Naselja Tanasko Rajić, provodilo je večeri na Stadionu kraj Kasarne. 

Na kraju su podeljene nagrade  najboljima u konkurenciji mladjih juniora i juniora i  seniora.

Poseban detalj ovog Turnira, da su podmladjene ekipe igrale u finalu, favoriti  su  poraženi  i igrali meč za treće mesto.

Osim nastojanja da organizuje dobar Tutrnir, pravi sportski doživljaj i posetiocima omogući dobru zabavu uz sendviče, mekike, pivo i sokove, organizator, Mesna zajednica i Fudbalski klub Tanasko Rajić, nastojali su da ova Manifestacija, koja je više od sporta, obezbedi novčana sredstva koja će pomoći FK Tanasko Rajić da se nadmeće u Zoni Jug. 

Miroslav Lilić, jedan od organizatora i predsednik MZ Tanasko Rajić i  Milan Rančić, predsednik Fudbalskog kluba Tanasko Rajić uložili su sa saradnicima, maksimalan trud kako bi Turnir protekao u najboljem redu.

Ova Manifestacija postala je zaštitni znak ove Mesne zajednice  i Kluba , okuplja entuzijaste iz Saveta Mesne zajednice i Kluba, što pokazuje izuzetan pristup ljudi  postojanju Kluba, ali i renomeu Mesne zajednice. 

Turnir je podržala Gradska uprava, kao i veliki broj sponzora koji su, pored ostalog, obezbedili brojne nagrade.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline