Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 18.06.2019. | objavio Plusonline

0

Mini fabrika vode u Pirotu u završnoj fazi. Grad dobija kvalitetniju vodu i povećan kapacitet

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, i direktor JP “Vodovod i kanalizacija, Zoran Nikolić, sa svojim saradnicima, danas su obišli radove na izgradnji mini fabrike vode u Pirot. Trenutno, to je najvrednija investicija u Pirotu i od izuzetnog značaja za uredno i kvalitetno snabdevanje grada vodom. Radovi su u završnoj fazi.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, ističe da će izgradnjom fabrike biti izbegnuti dosadašnji problemi oko zamućenja izvorišta iz kojeg se deo grada snabdeva vodom. Zadovoljan je dinamikom radova i kvalitetom opreme koja je ugrađena.

Direktor Javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ , Zoran Nikolić, kaže da je Pirot i do sada imao uredno i kvalitatno vodosnabdevanje. Izgradnjom mini fabrike vode, čija je vrednost oko milion i sedamsto hiljada evra, kvalitet će biti bolji a i kapacitet će se povećati skoro za trećinu.

Ističemo da za sve vreme izvođenja radova grad nije imao nikakvih problema u vodosnabdevanju, ali su radovi donekle bili otežani.

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline