Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 08.05.2019. | objavio Plusonline

0

Milica Golubović: Svečano otvaranje Škole “Sveti Sava” 17. maja. Ovih dana raspisivanje javne nabavke za drugu fazu radova u Školi “8. septembar”

Milica Golubović, pomoćnica gradonačelnika za vanprivredu u izjavi za Portal Plus online kaže da su radovi na rekonstrukciji Osnovne škole “Sveti Sava” u potpunosti završeni. U toku je ispitivanje vodovodne mreže i sistema protivpožarne zaštite. 

  • Kada i ovi poslovi budu završeni djaci će nastavu početi u kompletno renoviranoj školi. Vrednost radova je 145 miliona dinara sa PDV-om. Sredstva su obezbedjena preko Kancelarije za javna ulaganja, sa kojom nastavljamo izuzetnu saradnju i na drugim projektima. Renovirana škola biće svečano otvorena 17. maja, kaže Milica Golubović koja se ovom prilikom zahvalila roditeljima i učenicima na strpljenju, kao i direktoru i celom aktivu škole na svesrdnoj saradnji

Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije finansiraće i drugu fazu uredjenja Škole “8. septembar”.

  • U ovoj školi  2017. godine realizovan je projekat rekonstrukcije objekta. S obzirom da nije urađen deo fasade, dvorišta, toaleti i deo podova uslediće druga faza radova za šta Grad Pirot ovih dana potpisao ugovor sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima. Vrednost radova je oko 60 miliona dinara, a javna nabavka biće raspisana u narednih par dana, kaže Golubovićeva.

Pomoćnica gradonačelnika najavila je još neke projekte koji će biti realizovani u saradnji sa Kancelarijom, o tome narednih dana. 

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline