AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 13.04.2019. | objavio Plusonline

0

Maturanti Ekonomske škole pokazali praktično znanje na roditeljskom sastanku

Sinoć je u prostorijama Ekonomske škole Pirot, održan roditeljski sastanak završnog razreda ugostiteljki tehničar, razredni starešina Ljiljana Tanasković.
Roditelji su na njihovu veliku radost i oduševljenje, mogli da vide deo profesionalnosti njihove dece. Učenici su u uniformama ušli u učionicu i poslužili roditelje pićem, desertom i kafom.U prijatnoj atmosferi, roditelji su pohvalili rad nastavnika i cele škole, i iskazali zadovoljstvo što su njihova deca upisala ovaj smer, a sada su na korak do maturskog ispita i diplome.


Ovom prilikom je održana, prezentacija prof.usluživanja sa praktičnom nastavom Vesne Pavlović, koja je upoznala roditelje sa projektom Evropske Unije ERASMUS plus, pod nazivom “Evropski standardi zasnivani na radu” u kome su učestvovali učenici Ekonomske škole Pirot. Učenici su novembra 2018. godine, 15 dana boravili u Bugarskoj, gde su obavljali stručnu praksu, i na zavidnom nivou pokazali umeće i veštine ovog smera u prestižnim ugositeljskim objektima grada Gabrovo.


Potom je sledila i svečana dodela Sertifikata učenicima koji su predstavljali Ekonomsku školu, Anji Tošić, Mirjani Ćirić i Nemanji Lazarević.
Sertifikati će im biti velika odskočna daska za dalji rad i obrazovanje.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline