AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 13.04.2019. | objavio Plusonline

0

Maturanti Ekonomske škole pokazali praktično znanje na roditeljskom sastanku

Sinoć je u prostorijama Ekonomske škole Pirot, održan roditeljski sastanak završnog razreda ugostiteljki tehničar, razredni starešina Ljiljana Tanasković.
Roditelji su na njihovu veliku radost i oduševljenje, mogli da vide deo profesionalnosti njihove dece. Učenici su u uniformama ušli u učionicu i poslužili roditelje pićem, desertom i kafom.U prijatnoj atmosferi, roditelji su pohvalili rad nastavnika i cele škole, i iskazali zadovoljstvo što su njihova deca upisala ovaj smer, a sada su na korak do maturskog ispita i diplome.


Ovom prilikom je održana, prezentacija prof.usluživanja sa praktičnom nastavom Vesne Pavlović, koja je upoznala roditelje sa projektom Evropske Unije ERASMUS plus, pod nazivom “Evropski standardi zasnivani na radu” u kome su učestvovali učenici Ekonomske škole Pirot. Učenici su novembra 2018. godine, 15 dana boravili u Bugarskoj, gde su obavljali stručnu praksu, i na zavidnom nivou pokazali umeće i veštine ovog smera u prestižnim ugositeljskim objektima grada Gabrovo.


Potom je sledila i svečana dodela Sertifikata učenicima koji su predstavljali Ekonomsku školu, Anji Tošić, Mirjani Ćirić i Nemanji Lazarević.
Sertifikati će im biti velika odskočna daska za dalji rad i obrazovanje.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline