AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.06.2019. | objavio Plusonline

0

Marko Vidojević: Imao sam dobre momke u ekipi, pobedničku atmosferu. Presudile su utakmice protiv Jagodine i Temnića i pobede u gostima!

      Prvenstvo je u nedelju završeno, a Marko Vidojević je krenuo u nove aktivnosti, odmah posle dogovora sa predsednikom Zoranom Nikolićem o nastavku saradnje.

     Juče tokom prepodneva nastavljen je razgovor o  početku priprema, transferu, eventualnim pojačanjima, da bi tokom popodneva detalji dogovoreni.

     Marko Vidojević je danas otputovao u Budvu gde živi njegova porodica. Juče popodne, pre još jednog razgovora sa predsednikom, u prostorijama Kluba u aneksu Zatvorenog bazena analizirali smo proteklo prvenstvo. Bilo je neizvesno, trebalo je stići prednost rivala, a potom zadržati prvu poziciju.

     Takmičenje u Srpskoj ligi  uvek su pratile odredjene okolnosti. Tehnički uslovi, Radnički je  na gostovanjima bio poseban  izazov za domaće ekipe, trebalo je  smanjiti bodovnu razliku, opravdati ulogu favorita i stalno pobedjivati, što je veliko opterećenje.

     U drugom delu razgovora  (možete u rubrici Aktuelnosti da pogledate ), tema je Prva liga, Vidojević je govorio o  transfer listi kao neminovnosti, dovodjenju pojačanja, pregovorima, pripremama i sasvim drugačijoj atmosferi i protivnicima koji očekuju njegov tim  u prvoligaškoj konkurenciji!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline