Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.06.2019. | objavio Plusonline

0

Marko Vidojević: Imao sam dobre momke u ekipi, pobedničku atmosferu. Presudile su utakmice protiv Jagodine i Temnića i pobede u gostima!

      Prvenstvo je u nedelju završeno, a Marko Vidojević je krenuo u nove aktivnosti, odmah posle dogovora sa predsednikom Zoranom Nikolićem o nastavku saradnje.

     Juče tokom prepodneva nastavljen je razgovor o  početku priprema, transferu, eventualnim pojačanjima, da bi tokom popodneva detalji dogovoreni.

     Marko Vidojević je danas otputovao u Budvu gde živi njegova porodica. Juče popodne, pre još jednog razgovora sa predsednikom, u prostorijama Kluba u aneksu Zatvorenog bazena analizirali smo proteklo prvenstvo. Bilo je neizvesno, trebalo je stići prednost rivala, a potom zadržati prvu poziciju.

     Takmičenje u Srpskoj ligi  uvek su pratile odredjene okolnosti. Tehnički uslovi, Radnički je  na gostovanjima bio poseban  izazov za domaće ekipe, trebalo je  smanjiti bodovnu razliku, opravdati ulogu favorita i stalno pobedjivati, što je veliko opterećenje.

     U drugom delu razgovora  (možete u rubrici Aktuelnosti da pogledate ), tema je Prva liga, Vidojević je govorio o  transfer listi kao neminovnosti, dovodjenju pojačanja, pregovorima, pripremama i sasvim drugačijoj atmosferi i protivnicima koji očekuju njegov tim  u prvoligaškoj konkurenciji!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline