Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 01.07.2019. | objavio Plusonline

0

Marko Vidojević danas “proziva” fudbalere novog prvoligaša pirotskog Radničkog

Fudbaleri Radničkog danas počinju pripreme za novu sezonu. Marko Vidojević, šef Stručnog štaba, sa svojim saradnicima, na prvom treningu imaće većinu fudbalera koji su igrali u ekipi koja je ubedjivo osvojila prvo mesto u Srpskoj ligi Istok i plasirala se u Prvu ligu.

 Prema rečima Vidojevića, veliki broj menadžera i sportskih prijatelja Radničkog nudili  su  fudbalere. S obzirom da su u Radničkom pratili igre nekih igrača i proteklih dana sa njima dogovorili uslove to će se danas većina njih i pojaviti. Vidojević je najavio sledeća pojačanja: golman Šuljagić Rad, Apostolović Radnički Niš, Petrović Car Konstantin, Manić i Zajić Dunav, Kostić Dubočica. ( Apostolović I Manić ponikli su u Radničkom).

 Vidojević je najavio da će narednih dana na probu doći odredjen broj fudbalera  o kojima će odluka biti doneta za izvesno vreme.

 “Beli” će do početka prvenstva odigrati desetak utakmica.

 Po tradiciji poslednja proba biće sa proligašem Trajalom iz Kuševca koji trenira Goran Lazarević, raniji trener Radničkog .

Prvenstvo počinje 3. avgusta. Nadmetaće se 16 ekipa. Radnički u jesenjoj sezoni igra sedam utakmica na svom terenu, osam gostuje.

3.8. 2019.  Kragujevac Radnički 1923 – Radnički

10.8. …    Pirot  Radnički – Metalac Gornji Milanovac

14.8. …    Beograd  Sindjelić – Radnički Pirot

18.8. …    Pirot  Radnički  – Zlatibor Čajetina

24.8. …    Beograd  Žarkovo – Radnički

31.8. …    Pirot  Radnički – Trajal

4. 9. …     Novi Beograd Bežanija –Radnički

8. 9.  …   Pirot Radnički– Budućnost Dobanovci

15. 9. …   Beograd  RFK Grafičar –Radnički

4. 9. …   Pirot Radnički– Borac Čačak

8. 9. …    Zemun Zemun –Radnički

5.10.  …  Smederevo  Smederevo 1924. – Radnički

9.10.  …  Pirot  Radnički – Kabel

13.10. …  Vranje  Dinamo – Radnički

19.10. …  Pirot  Radnički – Bačka

Prvenstvo će se nastaviti posle 15. kola jesenje polusezone,  igraće se još sedam kola prolećnog dela prvenstva sve do 4. decembra . Drugi deo prvenstva igra se od 29. februara  do 4. aprila 2020. Kalendar je  prilagodjen utakmica baraža Super lige . U baražu za popunu Super lige igraće 3. i 4. iz  Prve  lige, sa  13. i 14. iz Super lige.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline