Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 19.08.2019. | objavio Plusonline

0

Marko Spasić: Konkurencija jaka, svi se pojačavaju, “Pirot” će se boriti za vrh tabele!

Posle rukometašica Pirota, pripreme počinju i košarkaši Pirota. Naš drugoligaš kreće u sezonu od koje se očekuje da ljubiteljima košarke donese dobre igre i borbu za prvo mesto!

    Tokom leta vredni ljudi u ovom Klubu, koji očigledno znaju kako treba raditi, učinili su dosta kada je u pitanju prelazni rok i o tome blagovremeno obaveštavali medije.

    Ekipa večeras, pod rukovodstvom trenera Marka Spasića i njegovog saradnika Zorana Sotirovića, kreće  u naporan rad do oktobra kada prvenstvo počinje. Marko Spasić je danas bio gost u našem studiju. Smatra da je Klub uradio značajne poslove  i da će uz još neka, eventualna, pojačanja biti kadar da se uključi u borbu za najviši plasman!

 Velika pojačanja za “Pirot” biće Sanel Mukanović, koji ostaje u Klubu, kao i Nikola Djonlić, Dušan Filipović i Borko Djordjević.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline