AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.07.2019. | objavio Plusonline

0

Marka Vidojevića do početka prvenstva čeka težak posao

TRAJAL – RADNIČKI (P) 3:0 (3:0)

Stadion Trajala. Gledalaca: 200. Sudija: Lazar Pršić (Kruševac). Strelci: Mančić (autogol) u 3, Radosavljević u 13, I. Jovanović u 45. Žuti kartoni: Dojkić, Radičević (Radnički).

TRAJAL: N.Jovanović, Đurović, Punoševac, Trnavac, Radmanovac, Radosavljević, Petrović, Liščević, Milisavljević, I. Jovanović, Osman. Igrali su još: Stojanović, Petrović, Radić, Savić, Kršanin, Gogić, Milošević, Stepanović, Baba, Tomić, Ristić, Šedou.

RADNIČKI (P): Cvetanović, Vlajković, Mančić, Veličković, Zajić, Tolić, Pobulić, Dojkić, Stojković, Spasić, Kostić. Igrali su još: Šuljagić, Petrov, Kamenović, Marković, Petrović, Milenković, Radičević, Apostolović, Mirković, Stojicev, Radivojević, Rajović.

U prvoj proveri Trajal je bio bolji od povratnika u prvoligaško društvo, pirotskog Radničkog. Otvorili su domaći utakmicu ekspresnim golom, već u trećem minutu. Odlično je sa leve strane „zavrnuo“ loptu u peterac Milisavljević, a manirom rasnog strelca, iz prve je reagovao malerozni Mančić i matirao svog golmana Cvetanovića.

„Gumari“ imaju novog Osmana, koji i likom i „delom“ neverovatno podseća na onog što je nedavno prešao u Crvenu zvezdu. Novi Gambijac u redovima Kruševljana pružio je odličnu partiju, u 13. minutu idealano poslužio Radosavljevića, koji je duplirao prednost.

Pokušali su potom gosti da učine utakmicu rezultatski neizvesnijom, u dva navrata Spasić je bio u šansi, u 33. minutu odbranio je njegov šut Nenad Jovanović, a u 41. nije kaznio Trajalovog čuvara mreže i – promašio je prazan gol. Usledila je kazna, u trenucima kada se očekivao kraj prvog poluvremena lepo su kombinovali domaći, da bi na kraju akcije Osman upisao još jednu asistenciju, a Ivica Jovanović podigao na 3:0.

U nastavku, tek nekoliko polušansi na obe strane i jedna prava Piroćanaca u samom finišu, kada se Stojicev našao sam na pet metara od Trajalovog gola, ali fantastičnom intervencijom Stojanović je zaštitio svoju mrežu. 

Tekst i foto: Sanja Milutinović-Sportski žurnal

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline