AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 03.02.2017. | objavio Plusonline

0

Marjan Živković: Sve polako dolazi na svoje, spremićemo se dobro za drugi deo prvenstva. Mladi će dobiti veću minutažu!

       Radnici Komunalca, ponovo oni, donekle su juče uklonili sneg  sa ,,četvrtog terena,, na Gradskom stadionu što će omogućiti da fudbaleri Radničkog od danas treniraju u koliko – toliko normalnijim prostornim uslovima. Posle prepodnevnog treninga na terenu sa veštačkom travom iza Zatvorenog bazena, popodne će se konačno raditi na ,,velikom terenu,,! Uostalom i vremenski uslovi, rast temperature će  to omogućiti.

       Živković priprema tim za narednu, treću utakmicu koja se igra sutra u Nišu protiv Sindjelića. Od novajlija ostali su raniji fudbaleri Radničkog Stefan Ćirić, Davor Petrov i Vojislav Ilić, a novo ime jedino je bek Bućković  iz Radničkog sa Novog Beograda. Golman Ivan Bulajić, posle oporavka i rada u teretani, sutra se priključuje ekipi. Očekuje se,  Živković kaže,  da će se skoro u potpunosti osloniti na postojeće snage iz prvog dela prvenstva i veću minutažu dati mladima  Vasiću, Filipoviću, Spasiću, Djuriću, još nekome ko se bude istakao iz podmlatka.

  • Nećemo nagomilavati igrače. Imamo dovoljan broj kvalitetnih fudbalera da i u nastavku igramo dobro. Želim da više igraju upravo mladji što će im omogućiti potpunu afirmaciju. Moguće je da samo dovedemo jednog iskusnog veznog igrača. Ništa drugo! Očekujem da budemo bolji protiv Sindjelića, jer su prva dva meča igrana bez pravih treninga na igri !  Nadam se da ćemo imati i bolje vreme i sve uslove da spremno dočekamo 5. mart. Mislim da ćemo još bolji da budemo protiv Napretka u Kruševcu, bez obzira što se radi o superligašu, rekao je Živković.

U pogonu su i ostale ekipe Radničkog. Osim podmlatka ostale selekcije rade u Balon hali.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline