Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 28.05.2019. | objavio Plusonline

0

Marjan Rančić: Radimo puni elana u renoviranoj školi, učenici beleže izuzetne rezultate na takmičenjima

Osnovna škola “Sveti Sava” posle kompletne rekonstrukcije počela je sa radom 17. maja. Učenici i nastavnici su sa nestrpljenjem čekali da radovi budu gotovi i da se ponovo vrate u svoju školu. S obzirom da su prošle gotovo dve nedelje od početka rada danas smo razgovarali sa direktorom o utiscima posle prvih nekoliko dana rada u staroj-novoj školi i o postignućima učenika na takmičenjima održanih ovih dana.

Marjan Rančić, direktor škole, kaže da su se adaptirali na svoju školu i da su veoma zadovoljni i puni elana, a učenici beleže izuzetne rezultate na takmičenjima.

Učenici osmog razreda OŠ „Sveti Sava“ proslaviće drugarsko veče 31. maja, najavio je direktor Marjan Rančić. Okupljanje je od 19.00 do 19.30 na gradskom trgu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline