Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 26.06.2019. | objavio Plusonline

0

Marjan Ćirić: Prednost Ekonomske škole Pirot je višestruka, ove godine upisujemo 120 učenika

Planom upisa za 2019/20. godinu Ekonomska škola Pirot je dobila četiri odeljenja za ukupno 120 učenika. Prema rečima direktora Marjana Ćirića, svi obrazovni profili su četvorogodišnji i to su: Ekonomski tehničar, Finansijski administator, Službenik u bankarstvu i osiguranju i Ugostiteljski tehničar.

Ćirić je objasnio da su prošle godine uveli mogućnost uporednog obrazovanja, prema kome deca koja upišu smer Kulinarski tehničar mogu da završe i smer Ugostiteljski tehničar i na kraju dobiju dve diplome.

Prednost Ekonomske škole je da učenici po završetku škole imaju zanat i sa tom diplomom mogu da se zaposle, a mogu da nastave školovanje i na bilo kom fakultetu, dodaje Ćirić.

Ovom prilikom direktor Ekonomske škole je apelovao na učenike i roditelje da posebno vode računa prilikom popunjavanja liste želja i da bi trebalo da napišu što više želja.

Govoreći o opremljenosti škole Marjan Ćirić je istakao da imaju stručan kadar za svaki predmet i da se nastavnici redovno obučavaju, ali i da imaju odlične uslove za rad u školi. Savremena nastavna sredstva, tehnika, dobra opremljenost kabineta, ali i Sportska hala „Kej“ koja omogućava učenicima najbolje uslove za bavljenje sportom.

Povodom upisa nove generacije Ekonomska škola Pirot je pripremila i promo film o školi.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline