AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 08.11.2018. | objavio Plusonline

0

Mali predah za učenike osnovnih škola – Jesenji rasput

Za učenike i nastavnike u osnovnim školama u petak, 9. novembra, počinje jesenji raspust koji će trajati do ponedeljka, 12. novembra. Jesenji raspust se poklapa sa državnim praznikom Dan primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra.

Tokom 2018/19. školske godine učenici će imati četiri raspusta – jesenji, zimski, prolećni i letnji raspust.

Prema školskom kalendaru zimski raspust je podeljen u dva dela. Prvi deo će trajati od 3. do 8. januara 2019. godine. Neradni će biti i 1. i 2. januar. Drugi deo zimskog raspusta biće od 1. do 14. februara 2019. godine, ali zbog Dana državnosti – 15. februara, deca će se u klupe vratiti 18. februara.

Prolećni raspust predviđen je za period od 30. aprila do 3. maja, ali zbog vaskršnjih praznika i Prvog maja raspust će trajati duže, od 26. aprila do 6. maja.

Za učenike osnovnih škola letnji raspust počinje odlaze 17. juna, a za srednjoškolce 24. juna.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline