Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 03.10.2019. | objavio Plusonline

0

Lokalna kampanja za bezbednost mladih u saobraćaju

Grad Pirot aktivno se uključio u globalnu kampanju povećanja bezbednosti mladih u saobraćaju. U tu svrhu u planu je izrada tri video spota koji će mladima biti predstavljeni, upravo na njima najdostupniji način, putem online medija i društvenih mreža.

Ovom prilikom predstavljamo vam drugi, od tri planirana spota, u okviru kampanje Saveta za bezbednost grada Pirota koja se odnosi se na bezbednost mladih u saobraćaju.

Grad Pirot je započeo i izradu Plana održive urbane mobilnosti (POUM). Cilj izrade POUM-a je da se unaprede uslovi za kretanje svih stanovnika našeg grada, bez obzira na godine starosti, pol, zdravstveno i materijalno stanje.

Ovaj strateški dokument treba da ponudi rešenja za neke od problema saobraćaja u gradu (sve veći broj putničkih automobila, nedovoljno regulisano parkiranje, nedostajuća infrastruktura za bicikliste i sl).

Vaše mišljenje nam je važno! Stoga Vas molimo da odgovorite na pitanja iz ankete i time doprinesete izradi strateškog dokumenta.

Link za Anketu o stavovima građana:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVcEFcLjs1TTLvtyuKCVxrYUHndC-fFZGE_4DjOKDD7lbAzw/viewform

Foto screenshot, promo film Gradske uprave Pirot

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline