Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 22.06.2019. | objavio Plusonline

0

Lepo veče u Hali Kej. Veterani Pirota sparingovali reprezentaciji veterana Srbije koja se priprema za Svetsko prvenstvo u Finskoj! Naši ih umalo nisu “iznenadili”!

Veterani Pirota – Veterani Srbije    66:76  ( 20:19, 16:17, 11:24 , 19:16)

Hala Kej

 Sudija Zoran Mrković ( Pirot)

 Veterani Pirota: Marinković 11, Vučić 3, Spasić 8, Kostić, Djordjević,  Djukić 9, Stanojević 3,  Andonović 12, Lakićević 20.

 Veterani Srbije: Milanović 8, Čović 17,  Ivančević 5, Klaudio Kampos 13, Milorad Kapor 12, Babić 9,  Gicić 14,  Zoran Petrović 4.

  Sinoć, petak 21. jun, predivan dogadjaj u Hali Kej. Košarkaški vremeplov.

     Veterani KK Pirota  igrali su meč za uživanje sa kombinovanom reprezentacijom veterana  Srbije.  Naša selekcija igra seriju mečeva u okviru priprema za Svetsko prvenstvo veterana koje će se održati u Finskoj.

     Veterani Srbije krenuli su  da po Srbiji igraju trening mečeve. Sinoć, kako kaže najpoznatiji i najpopularniji, Aca Kapor, koji glumi “visokog centra” u seriji “Žigosani u reketu” ( sinoć je završen prvi deo serijala) ekipa je došla u nekompletnom sastavu, jer neki od veterana imali su privatne obaveze. U timu veterana igrao je i naš Zoran Petrović, trener koji je uveo KK Pirot u Drugu ligu.

   Utakmica se igrala dugo “na jedan posed” da bi fizički spremniji reprezentativci u finišu pobedili.

   Snimajući klupu veterana Sbije primetio sam jedno poznato lice sa teve ekrana. Da, kako reče Zoran Petrović –  popularni Aca. 

   Kapor se uživio u utakmicu kao da je finale Svetskog prvenstva, tako da smo razgovarali uz prekide!

 

  Razgovori sa Zoranom Petrovićem uvek su bili srdačni. “Naš Zoki” koristi svaku priliku da dođe u “svoj Pirot”. On je i jedan od “krivaca” za ovu utakmicu!

    Možda će ove “momke”, ali i ljude u Klubu ova utakmica pokrenuti da i u Pirotu postoji Klub veterana, što je kvalitet više za Klub bogate tradicije. U svetu, veterani u klubovima imaju svoje “mesto”, okupljaju se, treniraju, igraju utakmice i uvek su prisutni u Klubu da pomognu. U Srbiji sve više klubova imaju i selekciju veterana, što može da inicira da se jednog dana, kao u drugim zemljama, formira i Liga veterana Srbije.

  Sinoć je na jednom od brojnih “domaćih terena” – kafana, odigrano i “treće poluvreme”. Na “licu mesta” dogovoreno je da veterani Pirota gostuju u Kraljevu! Bravo, počelo je lepo!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline