AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 22.06.2019. | objavio Plusonline

0

Lepo veče u Hali Kej. Veterani Pirota sparingovali reprezentaciji veterana Srbije koja se priprema za Svetsko prvenstvo u Finskoj! Naši ih umalo nisu “iznenadili”!

Veterani Pirota – Veterani Srbije    66:76  ( 20:19, 16:17, 11:24 , 19:16)

Hala Kej

 Sudija Zoran Mrković ( Pirot)

 Veterani Pirota: Marinković 11, Vučić 3, Spasić 8, Kostić, Djordjević,  Djukić 9, Stanojević 3,  Andonović 12, Lakićević 20.

 Veterani Srbije: Milanović 8, Čović 17,  Ivančević 5, Klaudio Kampos 13, Milorad Kapor 12, Babić 9,  Gicić 14,  Zoran Petrović 4.

  Sinoć, petak 21. jun, predivan dogadjaj u Hali Kej. Košarkaški vremeplov.

     Veterani KK Pirota  igrali su meč za uživanje sa kombinovanom reprezentacijom veterana  Srbije.  Naša selekcija igra seriju mečeva u okviru priprema za Svetsko prvenstvo veterana koje će se održati u Finskoj.

     Veterani Srbije krenuli su  da po Srbiji igraju trening mečeve. Sinoć, kako kaže najpoznatiji i najpopularniji, Aca Kapor, koji glumi “visokog centra” u seriji “Žigosani u reketu” ( sinoć je završen prvi deo serijala) ekipa je došla u nekompletnom sastavu, jer neki od veterana imali su privatne obaveze. U timu veterana igrao je i naš Zoran Petrović, trener koji je uveo KK Pirot u Drugu ligu.

   Utakmica se igrala dugo “na jedan posed” da bi fizički spremniji reprezentativci u finišu pobedili.

   Snimajući klupu veterana Sbije primetio sam jedno poznato lice sa teve ekrana. Da, kako reče Zoran Petrović –  popularni Aca. 

   Kapor se uživio u utakmicu kao da je finale Svetskog prvenstva, tako da smo razgovarali uz prekide!

 

  Razgovori sa Zoranom Petrovićem uvek su bili srdačni. “Naš Zoki” koristi svaku priliku da dođe u “svoj Pirot”. On je i jedan od “krivaca” za ovu utakmicu!

    Možda će ove “momke”, ali i ljude u Klubu ova utakmica pokrenuti da i u Pirotu postoji Klub veterana, što je kvalitet više za Klub bogate tradicije. U svetu, veterani u klubovima imaju svoje “mesto”, okupljaju se, treniraju, igraju utakmice i uvek su prisutni u Klubu da pomognu. U Srbiji sve više klubova imaju i selekciju veterana, što može da inicira da se jednog dana, kao u drugim zemljama, formira i Liga veterana Srbije.

  Sinoć je na jednom od brojnih “domaćih terena” – kafana, odigrano i “treće poluvreme”. Na “licu mesta” dogovoreno je da veterani Pirota gostuju u Kraljevu! Bravo, počelo je lepo!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline