Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.08.2019. | objavio Plusonline

0

KZN – Vidojević i Pobulić: Ne damo bodove u Pirotu! “Beli” u kompletnom sastavu!

    Po ustaljenoj praksi, svake srede, uoči prvenstvene utakmice Radničkog, radimo najavu. Na treningu “belih” zabeležimo atmosferu, snimimo izjave fudbalera i trenera Marka Vidojevića. To smo i uradili i ovoga puta, uoči prve utakmice na Stadionu kraj Nišave u prvenstvu Prve lige.

   Smatrajući da je potrebno poštovati Konferenciju za novinare, Marka Vidojevića i fudbalera Dimitrija Pobulića danas je naš novinar bio u prostorijama Kluba. Marko Vidojević, šef Stručnog štaba, kaže da je osvajanje bodova u Pirotu preduslov da Radnički bude medju timovima u sredini tabele.

   Na Konferenciji je govorio i fudbaler Dimitrije Pobulić. Raspoloženje je dobro, Metalac je favorit, očekuje se podrška gledalaca i pobeda!

    ……………………………………………………………………..

   Bilo je ovih dana komentara o terminu odigravanja utakmice. Danas smo od Željka Todorovića, predsednika kragujevačkog Radničkog, saznali razloge.

   Zajednica klubova Prve lige i TV Arena sport sklopili su Ugovor po kome se utakmice igraju petkom, subotom, nedeljom i ponedeljkom. U zavisnosti od odluke koju će utakmicu i kada TV Arena prenositi, dogovaraju se i termini odigravanja utakmice.

    TV Arena, na osnovu Ugovora uplaćuje Zajednici klubova Prve lige odredjena sredstva. Zajednica klubova od tih sredstava plaća službena lica i klubovima će uplaćivati po 10.000 evra u četiri rate po 2.500 evra. Ranije su klubovi dobijali po 34.000 evra, ali Zajednica nije plaćala naknadu službenim licima.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline