AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.08.2019. | objavio Plusonline

0

KZN – Vidojević i Pobulić: Ne damo bodove u Pirotu! “Beli” u kompletnom sastavu!

    Po ustaljenoj praksi, svake srede, uoči prvenstvene utakmice Radničkog, radimo najavu. Na treningu “belih” zabeležimo atmosferu, snimimo izjave fudbalera i trenera Marka Vidojevića. To smo i uradili i ovoga puta, uoči prve utakmice na Stadionu kraj Nišave u prvenstvu Prve lige.

   Smatrajući da je potrebno poštovati Konferenciju za novinare, Marka Vidojevića i fudbalera Dimitrija Pobulića danas je naš novinar bio u prostorijama Kluba. Marko Vidojević, šef Stručnog štaba, kaže da je osvajanje bodova u Pirotu preduslov da Radnički bude medju timovima u sredini tabele.

   Na Konferenciji je govorio i fudbaler Dimitrije Pobulić. Raspoloženje je dobro, Metalac je favorit, očekuje se podrška gledalaca i pobeda!

    ……………………………………………………………………..

   Bilo je ovih dana komentara o terminu odigravanja utakmice. Danas smo od Željka Todorovića, predsednika kragujevačkog Radničkog, saznali razloge.

   Zajednica klubova Prve lige i TV Arena sport sklopili su Ugovor po kome se utakmice igraju petkom, subotom, nedeljom i ponedeljkom. U zavisnosti od odluke koju će utakmicu i kada TV Arena prenositi, dogovaraju se i termini odigravanja utakmice.

    TV Arena, na osnovu Ugovora uplaćuje Zajednici klubova Prve lige odredjena sredstva. Zajednica klubova od tih sredstava plaća službena lica i klubovima će uplaćivati po 10.000 evra u četiri rate po 2.500 evra. Ranije su klubovi dobijali po 34.000 evra, ali Zajednica nije plaćala naknadu službenim licima.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline