Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.08.2019. | objavio Plusonline

0

KRG “UNA 010” učestvuje na Kampu ritmičke gimnastike

Klub ritmičke gimnastike “UNA 010” učestvuje u peridu od 3. do 10. avgusta na Kampu ritmičke gimnastike u organizaciji “Evita” kluba iz Svilajnca.

Ovo je najveći kamp za ritmičku gimnastiku u Srbiji i regionu, što govore i podaci da ove godine učestvuje 95 devojčica i 15 trenera iz Srbije, Rusije, Slovačke, Hrvatske…

Promoteri i treneri kampa su Liubov Barykina i Vera Svilaeva, svetski poznata imena u ritmičkoj gimnastici. Treneri su ruskih, evropskih i svetskih šampiona u individualnim i grupnim vežbama kao i treneri osvajačice Olimpijskog zlata Jylije Barsukove.

Učešće na ovom kampu je od velikog značaja za klub “UNA 010” u cilju proširenja znanja  i uspešne pripreme za narednu takmičarsku sezonu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline