Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 13.09.2017. | objavio Plusonline

0

Krajem ove jeseni Piroćanci će dobiti Adrenalin park, još jedan veoma koristan sportskorekreativni prostor

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, sa svojim saradnicima i direktor Sportskog centra Pirot, Nenadom Djordjevićem, danas je obišao radove pored zatvorenog bazena gde se gradi Adrenalin park. Reč je o poslovima na osnovu projekta iz Programa prekogranične saradnje Srbija-Bugarska ukupne vrednosti šesto hiljada evra. Polovina od tih para namenjena je za izgradnju Adrenalin parka.

Gradonačelnik Vasić je zadovoljan što se sredstvima evropskih fondova značajni poslovi u Pirotu realizuju i da je ovo samo jedan u nizu realizovanih i predstojećih projekata.

Direktor Sportskog centra Pirot, Nenad Djordjević, kaže da se radovi odvijaju planiranom dinamikom i da će u novembru ove godini biti završeni.


Govoreći o saloarnim panelima Vasić je istakao da oni u mnogome smanjuju troškove održavanja i da je u planu da se postave novi.Takodje, zadovoljan je funkcionisanjem Zatvorenog bazena koji je nadmašio očekivanja i najvećih optimista.

 

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline